Mobiliteitspartner voor de Hoeksche Waard & Voorne-Putten
AUTO VAN DER BURGH

Over ons

Wij nemen graag uw mobiliteitszorg uit handen!


Al vanaf 1954 zijn wij uw vertrouwde adres voor alle vormen van mobiliteit. Voor een nieuwe of een jong gebruikte personen- en bedrijfsauto’s, onderhoud, reparaties, leasing, financiering, verzekeringen, schadeherstel etc. Gevestigd in Maasdam voor het gebied de Hoeksche Waard en met een tweede vestiging voor Voorne-Putten in Brielle/Vierpolders. Graag tot ziens in één van onze vestigingen!

WIJ ZIJN UW FORD DEALER IN MAASDAM EN BRIELLE

In Maasdam en Brielle voeren wij het officiële Ford dealerschap. In beide showrooms vindt u het uitgebreide aanbod van Ford, zowel de personen- als bedrijfswagens. Voor het officiële onderhoud of een reparatie aan uw Ford kunt u in beide vestigingen vertrouwen op de door Ford opgeleide After Sales medewerkers. Ook hebben wij in beide vestigingen een ruim aanbod occasions staan.

Naar onze Ford website

MANGO MOBILITY VOOR MOBILITEIT IN EN OM HET HUIS; IN BRIELLE

Brielle hebben wij naast Ford ook de vertegenwoordiging van Mango Mobility. Daar vindt u alle vormen van vervoer voor als het rijden van een auto voor u wat lastiger wordt. Hier hebben wij een uitgebreid aanbod van scootmobielen, e-scooters, rollators etc.

Naar onze Mango website

CARVER: 100% ELEKTRISCH RIJDEN EN ALTIJD UITSTAPPEN MET EEN GLIMLACH

In Maasdam kunt u terecht voor het merk Carver. Een 100% elektrisch stadsvoertuig, perfect voor woon-werkverkeer en om te gebruiken in de vrije tijd. Stap iedere keer uit met een glimlach dankzij de unieke en onvergelijkbare kantelsensatie. Zweef veilig door alle bochten dankzij deze wereldwijd gepatenteerde, Nederlandse innovatie: het Dynamic Vehicle Control (DVC).

Naar onze Carver website


BEKIJK UW EIGEN KLANTENPAGINA!


Klanten van Auto van der Burgh houden wij op de hoogte van nuttige en praktische zaken rondom hun auto(‘s) via e-mail, brief of de eigen klantenpagina. Al onze relaties hebben hiervoor een persoonlijke inlognaam en een wachtwoord gekregen. Heeft u deze niet of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Met de onderstaande knop gaat u naar het inlogscherm voor uw eigen klantenpagina.

GA NAAR UW EIGEN KLANTENPAGINA

HomeOver ons