Mango vestiging

Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs met behoud van fabrieksgarantie. JAMES-vestigingen onderscheiden zich op het gebied van professionele service aan particulieren en aan leaserijders. Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. DAAROM GA JE NAAR JAMES!

ALLE MERKEN

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland. Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie.

Totaal ontzorgen

Geen gedoe, prettige service en goed auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. JAMES-vestigingen onderscheiden zich op het gebied van professionele service aan particulieren en aan leaserijders. Je krijgt altijd een offerte vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. En online kun je gemakkelijk een afspraak maken via de website.

Gecertificeerde kwaliteit

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de autobranche op het gebied van duurzaamheid. Deze stichting streeft naar groene oplossingen die economisch haalbaar zijn. BOVAG is het kwaliteitskeurmerk voor consumenten in de autobranche.

Plan een afspraak
HomeMango MobilityMango vestiging