Scootmobiel Panther 4S

Panther 4S

Exclusief bij Mango! Zoekt u naar een betrouwbare niet al te grote scootmobiel voor een scherpe prijs? Dan is de Panther 4S een goede keuze. Met 4-wiel stabiliteit, een royale zitting en goede vering wordt elke rit op deze scootmobiel veilig en comfortabel afgelegd.

Interesse?

Opties en accessoires

  • Regenhoes Ultralight DeLuxe L + € 69,95
  • Stokhouder + € 85,00 Rugleuningtas + € 59,00
  • Armleuningtas + € 59,00
  • Windscherm + € 199,00
  • Kilometerteller + € 99,00
  • Rollatorhouder voor Rollator Eco + € 119,00
  • Rollator Eco + € 99,00
  • Boodschappenmand tas + € 59,00
  • Beenhoes Wimbledon + € 119,95
Interesse?

Beschrijving

De Panther 4s is een vierwielscootmobiel die zich met recht de meest veilige onder de midsize scootmobielen mag noemen. Het compacte formaat en de toch zeer kleine draaicirkel maken de Panther 4S zeer geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Nog steeds is deze scootmobiel zeer scherp geprijsd

Wanneer u de stoel losmaakt en het stuur inklapt, kan deze Panther 4 zelfs in de meeste auto’s worden gezet. De luxe zetel en vering bieden het comfort en de stabiliteit van de grotere scootmobielen. Verder is de kans op storingen bij deze scootmobiel nog geringer door zijn eenvoudige bediening en sterke chassis en opbouw.

De Panther 4s is voorzien van een accu met een actieradius tot 40 km met een topsnelheid van 13 km/u

De Panther 4s kunt u eenvoudig online bestellen via de webshop van Mango Mobility. U bestelt hem nu tijdelijk met extra korting. Wanneer u nog vragen heeft kunt u gerust ons informatienummer bellen: 0800-2002. Ook bent u van harte welkom in een van onze winkels voor een proefrit en een kop koffie. U blijft mobiel met een scootmobiel en blijft midden in het leven staan

Specificaties

Max. actieradius40 km
Topsnelheid (km/u)13 km/u
Aantal wielen4 wielen
Lengte (cm)120
Breedte (cm)58
Gewicht (kg)53
Max. belasting (kg)135
GebruikBinnen- en buitengebruik
RemmenMagneetremmen
Zitbreedte (cm)46
Zitdiepte (cm)47
Zithoogte (cm)60

Gratis thuisdemonstratie

Is het lastig om naar onze vestiging te komen? Dan komen we gewoon naar u toe voor een proefrit – helemaal vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Thuisdemonstratie inplannen
HomeMango MobilityAssortimentScootmobiel Panther 4S