Scootmobiel Lion 4

De Rolls-Royce onder de scootmobielen – de enige juiste typering voor de Lion 4. Het is namelijk een hele veilige én comfortabele toer scootmobiel, exclusief leverbaar bij Mango Mobility. De ruime luxe zitting en extreem goede vering maken van elke rit een feest!

Interesse?

Opties en accessoires

  • Regenhoes Ultralight DeLuxe XL + € 79,95
  • Stokhouder + € 85,00
  • Rugleuningtas + € 59,00
  • Armleuningtas + € 59,00
  • Boodschappenmand tas + € 59,0
  • Windscherm + € 199,00
  • Kilometerteller + € 99,00
  • Rollatorhouder voor Rollator Eco + € 119,00
  • Rollator Eco + € 99,00
Interesse?

Beschrijving

De Lion 4 wordt ook wel de Rolls-Royce onder de scootmobielen genoemd. De reden? De Lion 4 is een hele veilige én comfortabele toer scootmobiel. Met een topsnelheid van maar liefst 22 kilometer per uur en een actieradius van maximaal 140 kilometer (afhankelijk van gekozen accupakket) kunt u zeer grote afstanden afleggen.

De vier onafhankelijk geveerde wielen zorgen voor maximaal comfort en stabiliteit op alle ondergronden. De grote kapiteinszetel en armleuningen bieden u tijdens het rijden veel comfort. De goede verlichting en reflectoren zorgen ervoor dat u altijd goed zichtbaar bent in het verkeer. Wel zo veilig!

Accupakket keuze:
Wij kunnen de Lion 4 leveren met drie verschillende accupakketten. De maximale actieradius van de Lion 4 is afhankelijk van het gekozen accupakket. De Lion 4 is een van de weinige scootmobielen die uit te rusten is met een zeer groot LITHIUM accupakket, waardoor u over een maximale actieradius van maar liefst 140 kilometer beschikt.

75Ah met 8A lader – maximale actieradius tot 40 kilometer
110Ah met 10A lader – maximale actieradius tot 70 kilometer

2 x 70Ah LITHIUM met 10A lader – maximale actieradius tot 140 kilometer

U bestelt de Lion 4 eenvoudig online en tijdelijk met extra korting via de webshop van Mango Mobility. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met 0800-2002 (gratis nummer). Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze winkels voor een vrijblijvende proefrit. Blijf mobiel met een scootmobiel en geniet van het leven!

Specificaties

Max. actieradius140 km
Topsnelheid (km/u)22 km/u
Aantal wielen4 wielen
Lengte (cm)150
Breedte (cm)72
Gewicht (kg)108
Max. belasting (kg)227
GebruikBinnen- en buitengebruik
RemmenMagneetremmen
Zitbreedte (cm)55
Zitdiepte (cm)47
Zithoogte (cm)76

Gratis thuisdemonstratie

Is het lastig om naar onze vestiging te komen? Dan komen we gewoon naar u toe voor een proefrit – helemaal vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Thuisdemonstratie inplannen
HomeMango MobilityAssortimentScootmobiel Lion 4