DE BESTE AANBIEDINGEN
VAN JAMES AUTOSERVICE

Veilig en comfortabel op vakantie? Doe de James Zomercheck!

James Zomercheck

We kunnen er weer op uit deze zomer! Heeft u ook zo’n zin om er met de auto op pad te gaan? Maar voordat een een langere rit gaat maken is het wellicht verstandig om bij James Autoservice Van der Burgh langs te komen. Want wij hebben de James Zomercheck. Daarna weet u zeker dat u een veilige en comfortabele reis heeft.

 

JAMES ZOMERCHECK VOOR € 29,00

Dankzij onze James Zomercheck kunt u een lange autovakantie veilig en comfortabel afleggen. Wij controleren uw auto op de meest vitale punten en geven u een uitgebreid advies. Tijdens de James Zomercheck doen onze serviceadviseurs u altijd een goed voorstel voor de onderdelen die vervangen moeten worden zoals de accu en de wisserzemen en eventueel aan te bevelen reparaties.

De James Zomercheck kost € 29,00. Maak vooraf even een afspraak en geef uw kenteken door, dat is wel zo handig voor onze werkplaatsreceptie. Onze telefoonnummers staan onderaan de pagina. Tijdens uw bezoek kunnen wij u ook adviseren over diverse zomeraccessoires zoals trekhaken, dakdragers en nog veel meer. Wij zien u graag in onze werkplaats in Maasdam of Oud-Beijerland.

DENK AAN DE WERKING VAN UW AIRCO! GRATIS CONTROLE

Een koele auto zorgt voor meer rijplezier en is veiliger. U wordt tijdens hete dagen niet zo snel suf. Ongemerkt kan de capaciteit van uw airco minder worden. Laat hem daarom tijdig controleren. Bij James Autoservice doen wij dat GRATIS. Is er onderhoud nodig of een reparatie, dan staan wij natuurlijk ook voor u klaar. Combineer de aircocontrole met de James Zomercheck, dan bent u direct klaar voor een mooie warme zomer. Meer weten over de airco en het onderhoud? Kijk dan snel op onze speciale pagina.

Telefoonnummers James Autoservice

HomeJames AutoserviceWerkplaatsactiesJames Zomercheck