DE BESTE AANBIEDINGEN
VAN JAMES AUTOSERVICE

Veilig de winter door? Doe de James Winterinspectie!

James Winterinspectie

Je weet het maar nooit met de winters in Nederland. De kans is groot dat het een nacht goed gaat vriezen en zo’n nacht kan voldoende zijn om je accu leeg te laten lopen. Net op een ochtend dat het niet goed uitkomt.

 

JAMES WINTERINSPECTIE VOOR € 19,95

Dankzij onze James Winterinspectie staat uw auto ook tijdens een strenge winter altijd voor u klaar. Wij controleren uw auto op de meest vitale punten en geven u een uitgebreid advies. Tijdens de James Winterinspectie doen onze serviceadviseurs u altijd een goed voorstel voor de onderdelen die vervangen moeten worden zoals de accu en de wisserzemen en eventueel aan te bevelen reparaties.

De James Winterinspectie kost € 19,95 en kunt u laten uitvoeren tot en met 31 januari 2021. Maak vooraf even een afspraak en geef uw kenteken door, dat is wel zo handig voor onze werkplaatsreceptie. Onze telefoonnummers staan onderaan de pagina. Tijdens uw bezoek kunnen wij u ook adviseren over de voordelen van winterbanden of all-weatherbanden. Over alle soorten banden leest u meer op onze speciale pagina.

DENK AAN DE WISSELING VAN UW WINTERBANDEN!

Ongemerkt kan het kouder worden en ontstaat er risico op hagel en vorst. Winterbanden leveren dan aanmerkelijk betere prestaties. Een kortere remweg en een betere grip in de bochten. Heeft u winterbanden dan is het wellicht handig om deze nu al vast te laten monteren. U bent de drukte dan voor en wordt niet plotseling overvallen door het slechtere weer. Bel ons voor een afspraak. De gegevens staan onderaan de pagina.

Telefoonnummers James Autoservice

HomeJames AutoserviceWerkplaatsactiesJames Winterinspectie