DE BESTE AANBIEDINGEN
VAN JAMES AUTOSERVICE

Uw airco zorgt voor veiligheid en comfort: GRATIS aircocheck!

Aircocontrole James

Een goed werkende airco is een belangrijk veiligheidsonderwerp. Tijdens warme ritten blijft u fris en dus helder denken. Ook voor de passagiers levert een goede airconditioning veel comfort op. Maar voor een optimaal gebruik moet de airco wel in topconditie zijn. In de loop der jaren verliest een airco zijn capaciteit door verlies van vloeistof. Laat daarom nu uw aircosysteem controleren. Wij doen dat GRATIS!

LAAT UW AIRCO REINIGEN VOOR € 39,50

U gebruikt de airconditioning wellicht heel het jaar. In de zomer voor heerlijke verkoeling en in de winter voor een droog interieur. De ventilatiekanalen van de airco kunnen vol gaan zitten met elementen die nare geuren geven en niet al te best zijn voor uw gezondheid. Dus een reiniging op zijn tijd is zeer gewenst. Wij doen dit voor € 39,50.

Bij James Van der Burgh staan wij klaar voor het complete pakket aan airco-onderhoud. Van de GRATIS controle, via de reiniging, het eventueel compleet opnieuw afvullen van uw systeem tot aan een reparatie. Lekker dichtbij in Maasdam en voor alle merken.

Lees meer over onze aircoservice op onze speciale AIRCOPAGINA

AFSPRAAK MAKEN

HomeJames AutoserviceWerkplaatsactiesJames Aircocheck GRATIS