Werkplaatsreceptionist (m/v)

Wij zoeken een Werkplaatsreceptionist (m/v) die het visitekaartje is van ons bedrijf


Auto van der Burgh is een familiebedrijf met een lange historie in de Hoeksche Waard en de regio Voorne-Putten. Officieel Ford dealer en sinds een aantal jaren leverancier van complete mobiliteit dankzij universeel onderhoud via James Autoservice en Mango Mobility voor elektrisch vervoer in en om het huis. Auto van der Burgh kent een fijne werksfeer en korte lijnen naar het management. Er is veel mogelijkheid om je werkzaamheden vorm te geven en je verder te ontwikkelen.


Voor de vestiging Brielle hebben wij bovenstaande vacature.DE FUNCTIE


Je bent de schakel tussen de werkplaats en de klanten. Je bent met recht het visitekaartje van onze After Sales in Brielle en je zet je in voor een hoge mate van klantentevredenheid. Je bent verantwoordelijk voor alle zorg rondom de auto van de klant, voor, tijdens en na het bezoek. Je geeft advies en biedt diensten en oplossingen aan. Je verzorgt de werkorders, de planning en de werkplaatsfacturen.

JOUW PROFIEL


Je hebt kennis van auto’s, autotechniek en ervaring in een soortgelijke functie. Je bent proactief, flexibel, klant- en servicegericht. Je bent communicatief vaardig en commercieel. Zeer belangrijk is dat je goed overzicht weet te houden in een soms hectische omgeving. Goed plannen is geen probleem voor je. Daarnaast kun je overweg met computers en heb je eerdere ervaring met software die in garagebedrijven wordt gebruikt.


Interesse in deze functie? Schrijf dan een motivatie en stuur deze, samen met je c.v. naar Dirk-Jan van der Burgh, (dirkjan@burgh.nl). Bij hem kun je ook terecht voor vragen via hetzelfde e-mailadres of het telefoonnummer 078-676 1000.

HomeFordWerkplaatsreceptionist (m/v)