De beste aanbiedingen voor uw Ford
Aanbiedingen

De winter is voorbij: tijd voor de zomerbanden.

 

Tijd voor de wielenwissel

Tijdens koude dagen heeft u veel profijt van uw winterbanden. Maar nu de winter weer achter ons ligt is het verstandig om uw set winterwielen te wisselen voor de zomerbanden. Want bij warmer weer bieden die veel meer grip dan winterbanden. Dat is dus veiliger. Als u zomer- en winterbanden heeft, dan ik het verstandig om deze tijdig door Auto van der Burgh te laten wisselen. Te lang doorrijden op uw winterbanden zorgt voor onnodige, extra slijtage en minder grip. Dat merkt u bij het sturen en het remmen. Wacht niet te lang, want dan voorkomt u wachttijden in onze werkplaats.

 

LAAT UW BANDEN BIJ ONS WISSELEN VOOR € 75,00

 

Als de buitentemperatuur stabiel boven de 7 graden komt, presteren zomerbanden beter dan winterbanden. U heeft meer grip en de banden zijn comfortabeler. Bij Auto Van der Burgh staan wij klaar voor de wisseling. Voor € 75,00 monteren wij uw zomerwielen en slaan wij uw winterwielen netjes op in ons bandenhotel. Maak snel een afspraak. U kunt terecht in Maasdam en Brielle.

Lees meer over alle soorten banden op onze speciale BANDENPAGINA

 


 

Gratis aircocontrole

TIP: LAAT UW AIRCO CONTROLEREN!

 

Bij uw bezoek kunt u door ons ook uw airco laten controleren. Dat doen wij GRATIS. Uw airco kan minder goed gaan werken door het verlies van koudemiddel. Ook kunnen er nare geurtjes ontstaan. Bij Auto van der Burgh controleren wij uw aircosysteem grondig en geven u een vrijblijvend advies. Mogelijk moet het systeem worden bijgevuld of is alleen het reinigen van het systeem voldoende. In ieder geval zorgen wij weer voor een schone en koude lucht in uw auto!

Meer lezen over de airconditioning? Klik dan HIER.

 


Onze vestigingen

HomeFordWerkplaatsactiesTijd voor de zomerbandenwissel