Ford Lente Check & Bandenwissel

Uw Ford in topconditie voor de lente

Tijdens de lente is het van belang dat uw Ford goed voorbereid de weg op gaat.

Voorruitreparatie

Ruitschade kan uw zicht belemmeren, wat naast vervelend ook erg gevaarlijk kan zijn. Kleine beschadigingen zoals een sterretje kunnen in de loop der tijd uitgroeien tot barsten. Door tijdig de ruitschade te laten behandelen voorkomt u onnodige risico’s en verdere schade. Met alle soorten ruitschade kunt u bij de experts van Van der Burgh terecht! Onze experts repareren uw voorruit met uiterste precisie zodat u weer veilig de weg op kan deze lente.

Airco Check

De airconditioning in uw Ford regelt het klimaat, voorkomt beslagen ruiten, circuleert gezonde lucht en afname in luchtvochtigheid. Om te voorkomen dat de airco niet meer zijn werkt doe top deze punten kunt u bij Van der Burgh een airco check laten uitvoeren door onze Ford experts.

Airco Check inplannen

Waarom airco service?

De airco in uw auto gebruikt u het hele jaar door. In de winter zorgt deze ervoor dat uw ruiten ontwasemt worden en blijven, dit voorkomt slecht zicht. Tijdens de warme dagen zorgt de airco voor verkoeling, wat een goede werking heeft op uw alertheid tijdens het rijden. Ieder jaar verliest uw airco 10% koudemiddel, dit resulteert in bijna de helpt in 4 jaar tijd. Dit zorgt voor een negatieve invloed op de prestaties van uw airco. Dit kan bij slecht onderhoud uitlopen op meer kosten. Vandaar dat wij u aanraden om elke 2 jaar uw airco te laten controleren. Zo voorkomt u grotere problemen aan uw airco.

Ford Interieurfilter

Heeft uw Ford nog het oude interieurfilter in gebruik? Kies dan voor de Ford MicronAir luchtfilter voor in uw auto. Dit filter biedt een uiterst effectieve bescherming tegen virussen en een uitermate goede luchtfilterring, volgens ISO en DIN standaards. Het filter omvat een antivirale oppervlaktebescherming, dit houdt ook in dat het kan helpen bij het verlichten van hooikoorts en allergieën. Dit komt ideaal uit bij het inluiden van de lente, het hooikoortsseizoen.

 

Ford Bandenwissel

Met de wisselende temperaturen horen ook wisselende banden. Wanneer de temperatuur boven de +7°C uitstijgt, dient u uw winterbanden om te wisselen voor uw zomerbanden. Dit geld ook andersom wanneer de temperatuur onder de +7°C daalt dan dienst u uw zomerbanden om te wissel voor winterbanden. Het wisselen van uw banden zorgt ervoor dat u veiliger de weg op gaat. Wij raden u aan om regelmatig de banden te checken op beschadiging, de profieldiepte te controleren en de bandenspanning te meten. U kunt bij Van der Burgh terecht voor de bandenwissel of deskundig advies.

Plan uw bandenwissel Lees meer over de bandenwissel

 

Welkom bij de Ford Accessoire catalogus

Ford Accessoires

Tijdens de ingang van de lente is een fietsendrager onmisbaar. Op een lekker zomerse dag in April kunt u gemakkelijk de fietsen opladen en naar een mooie locatie rijden om de fietstocht te starten. Naast dat het voor dagjes weg goed uitkomt, is het ook gemakkelijk wanneer u op vakantie gaat en graag wat mobieler bent.

Bekijk Ford fietsendrager

 

En om vervolgens uw interieur te beschermen tegen alle modder verzamelt tijdens het fietsen op het dagje weg op de vakantie heeft Ford ook mooie stoelhoezen in de collectie. En heeft u al eens gekeken bij de Ford Lifestyle collectie? Hier kunt u een collectie vinden bestaande uit sleutelhangers, mokken, kleding, sokken tot gave Lego sets.

Bekijk Ford stoelhoezen Ford Lifestyle .

HomeFordWerkplaatsactiesMaak uw Ford klaar voor de lente