De beste aanbiedingen voor uw Ford
Aanbiedingen

Veilig op vakantie? Doe de Ford Zomercheck!

Ford Zomercheck voor € 29!

Het is weer zomer! We gaan weer op reis. Maar een goede voorbereiding is belangrijk. Uw Ford is na lang stilstaan vast wel toe aan een controle. Wij helpen u daarbij met de Ford Zomercheck. En wij staat ook voor u klaar voor een aircocheck, accessoires en nog veel meer.

FORD ZOMERCHECK VOOR € 29,-

Onze specialisten staan klaar voor een grondige controle. Zo kunt u weer veilig op vakantie of er een dagje op uit. Bij Auto van der Burgh controleren wij uw Ford op 16 vitale punten zoals de accu, remmen en verlichting.

De Ford Zomercheck kost € 29,-. Maak vooraf even een afspraak en geef uw kenteken door, dat is wel zo handig voor onze werkplaatsreceptie. Onze telefoonnummers staan onderaan de pagina. Tijdens uw bezoek kunnen wij ook uw airco controleren en u adviseren over diverse handige accessoires voor de zomer zoals matten, dakdragers etc. Tot ziens bij Auto van der Burgh in Maasdam, Brielle of Oud-Beijerland.

 


Aircocontrole

AIRCOCONTROLE

Een aircosysteem zorgt voor comfort en veiligheid. Maar de gassen in het systeem moeten wel op het gewenste niveau zijn, anders werkt het systeem onvoldoende. En heeft u wel eens stilgestaan bij schimmels die in de aircokanalen kunnen ontstaan? Deze geven nare geurtjes. Niet prettig voor u en uw gezondheid. Laat ons daarom naar uw aircosysteem kijken. De controle is GRATIS. Klik op de link voor meer informatie.


Ford accessoiresDAKDRAGERS, DAKKOFFERS EN MEER

Een korte trip of een lange vakantie. Onverwacht gaat er toch veel meer mee dan gepland. Een volgepropte auto en een slecht zicht door de achteruitkijkspiegel. Onhandig en soms zelfs gevaarlijk. Om u te helpen bij alle transportproblemen heeft Ford een uitgebreid programma met accessoires. Trekhaken voor een fietsdrager, caravan of bagagewagen. Zo maar wat oplossingen waarvoor wij voor u klaar staan. Weten wat wij allemaal aanbieden. Klik dan eens op deze link.


Matten in alle soorten en maten!STOFFEN MATTEN OF RUBBEREN MATTEN

De matten in uw auto zijn er om het interieur van uw auto te beschermen. Maar natuurlijk kunnen ze ook slijten. Een paar nieuwe matten, precies op maat voor uw model en uitvoering zorgt direct voor een betere uitstraling. Maar heeft u wel eens gedacht aan rubberen matten? Het vuil van een stoffige camping of natte schoenen spoelt u zo weer van de mat af. En ook in de winter bieden rubberen matten veel voordelen. U krijgt geen inwerking van pekel en vuil. Kijk voor ons complete programma op de speciale accessoirespagina.


Maak telefonisch uw afspraak
HomeFordWerkplaatsactiesFord Zomercheck