De beste aanbiedingen voor uw Ford
Aanbiedingen

Veilig de winter door? Doe de Ford Winterinspectie

Ford Winterinspectie 2020

Je weet het maar nooit met de winters in Nederland. De kans is groot dat het een nacht goed gaat vriezen en zo’n nacht kan voldoende zijn om je accu leeg te laten lopen. Net op een ochtend dat het niet goed uitkomt. En wat dacht u van uw ruitenwissers. Als deze niet in goede conditie zijn dan wordt het rijden in de regen, sneeuw en hagel wel heel gevaarlijk. Dus goede redenen voor de Ford Ford Winterinspectie.

 

FORD WINTERINSPECTIE VOOR € 19,95

Dankzij onze Ford Winterinspectie staat uw auto ook tijdens een strenge winter altijd voor u klaar. Wij controleren uw auto op de meest vitale punten en geven u een uitgebreid advies. Tijdens de Ford Winterinspectie doen onze serviceadviseurs u altijd een goed voorstel voor de onderdelen die vervangen moeten worden zoals de accu en de wisserzemen en eventueel aan te bevelen reparaties.

De Ford Winterinspectie kost € 19,95 en kunt u laten uitvoeren tot en met 31 januari 2021. Maak vooraf even een afspraak en geef uw kenteken door, dat is wel zo handig voor onze werkplaatsreceptie. Onze telefoonnummers staan onderaan de pagina. Tijdens uw bezoek kunnen wij u ook adviseren over handige zaken zoals rubberen vloer- en bagagematten, dakdragers of de voordelen van winterbanden of all-weatherbanden. Over alle soorten banden leest u meer op onze speciale pagina.

DENK AAN DE WISSELING VAN UW WINTERBANDEN!

Ongemerkt kan het kouder worden en ontstaat er risico op hagel en vorst. Winterbanden leveren dan aanmerkelijk betere prestaties. Een kortere remweg en een betere grip in de bochten. Heeft u winterbanden dan is het wellicht handig om deze nu al vast te laten monteren. U bent de drukte dan voor en wordt niet plotseling overvallen door het slechtere weer. Bel ons voor een afspraak. De gegevens staan onderaan de pagina.

Bandenspoor


Ford Dakdragers

DAKDRAGERS

Voor het vervoer van veel spullen heeft Ford diverse transportsystemen. Via de perfect passende en eenvoudig te monteren dakdragers kunt u uw Ford voorzien van een dakkoffer, fiets- of skidrager etc. De systemen zijn afgestemd op uw model auto en voorzien van beveiligingen. Klik op de link voor meer informatie.

 

 

 


Rubber mattenRUBBEREN VLOER- EN BAGAGEMATTEN

Handige winteraccessoires zijn de rubberen vloer- en bagagematten. Deze zijn gemaakt van elastisch rubber en hebben een uitstekende pasvorm voor uw auto. Ze hebben een antislipstructuur, opstaande randen en zijn makkelijk schoon te maken. Uw kostbare bekleding blijft brandschoon. Klik op de link voor meer informatie.


Winter- of all-weatherbandenWINTER- OF ALL-WEATHERBANDEN

De grip van normale banden is tijdens koude dagen al veel minder dan normaal. Uw remweg wordt langer en dat kan het verschil betekenen tussen wel of geen botsing. De grip neemt nog meer af met sneeuw en ijzel. De beste keuze is om te kiezen voor winterbanden. Zeker als u ook naar het buitenland gaat. Want daar zijn winterbanden vaak verplicht. Een alternatief voor ons land is de all-weatherband. Deze combineert de voordelen van een gewone band en een winterband. In de regen en de kou heeft u een betere grip en u voorkomt het wisselen voor en na de winter. Wij adviseren u graag over de beste band voor uw auto. Meer informatie over de verschillende banden is ook te lezen op onze speciale bandenpagina.


Maak telefonisch uw afspraak
HomeFordWerkplaatsactiesFord Winterinspectie 2020