De beste aanbiedingen voor uw Ford
Aanbiedingen

Veilig op vakantie? Doe de Ford Lente Inspectie!

 Ford Lente Inspectie € 29!

Het is weer lente! We kunnen niet wachten om op pad te gaan. Maar een goede voorbereiding is belangrijk. Uw Ford is na lang stilstaan vast wel toe aan een controle. Wij helpen u daarbij met de Ford Lente Inspectie. En wij staan ook voor u klaar voor een aircocheck en verse filters.

FORD LENTE INSPECTIE VOOR € 29,-

Onze specialisten staan klaar voor een grondige controle. Zo kunt u weer veilig op vakantie of er een dagje op uit. Bij Auto van der Burgh controleren wij uw Ford op 16 vitale punten zoals de accu, remmen en verlichting.

De Ford Lente Inspectie kost € 29,- en kunt u laten uitvoeren tot en met 21 mei. Maak vooraf even een afspraak en geef uw kenteken door, dat is wel zo handig voor onze werkplaatsreceptie. Onze telefoonnummers staan onderaan de pagina. Tijdens uw bezoek kunnen wij ook uw airco controleren en u adviseren over alle voordelen van het MicronAir Protect filter. Onderaan deze pagina leest u er meer over. Tot ziens bij Auto van der Burgh in Maasdam of Brielle.

DENK AAN DE WISSELING VAN UW ZOMERBANDEN!

Rijdt u nog op uw winterbanden? Met deze hogere temperaturen levert dat meer risico op. Want winterbanden presteren alleen maar optimaal bij heel koud weer. Bij een noodstop duurt het nu langer voordat u stilstaat. Het kan zo maar het verschil zijn tussen een veilige thuiskomst of een ongeluk. Bel ons daarom snel voor een afspraak. De gegevens staan onderaan de pagina.

Plan werkplaatsafspraak

Bandenspoor


Aircocontrole

AIRCOCONTROLE

Een aircosysteem zorgt voor comfort en veiligheid. Maar de gassen in het systeem moeten wel op het gewenste niveau zijn, anders werkt het systeem onvoldoende. En heeft u wel eens stilgestaan bij schimmels die in de aircokanalen kunnen ontstaan? Deze geven nare geurtjes. Niet prettig voor u en uw gezondheid. Laat ons daarom naar uw aircosysteem kijken. De controle is GRATIS. Klik op de link voor meer informatie.


Schone filters, schone lucht!BESCHERMENDE FILTER

Voor uw Ford hebben wij het MicronAir Protect filter. Deze zorgt voor een schone lucht in uw interieur. Het filter beschermt tegen hooikoorts, allergieën en zelfs virussen. Deze worden voor 99,9% uit de lucht gefilterd! Het filter is de nieuwste ontwikkeling van Ford. Het filter kan deeltjes ter grootte van een duizendste van de dikte van een mensenhaar nog tegenhouden. Het MicroAir Protect filter gaat 12 maanden mee en werkt op basis van natuurlijk citroenzuur. Laat een MicronAir Protect filter plaatsen bij de aircoreiniging.


Zomer- of all-weatherbandenZOMER- OF ALL-WEATHERBANDEN?

Met winterbanden ontkomt u niet aan de jaarlijkse wisseling in het najaar of het voorjaar. Als u veel winterse kilometers maakt of geregeld in de winter naar het buitenland gaat, dan ontkomt u niet aan deze wisseling. Want u heeft dan in de winter de allerbeste bescherming van uw winterbanden en de beste grip tijdens warm weer van uw zomerbanden. Voor veel rijders is er ook een alternatief: all-weatherband. Deze combineert de voordelen van een gewone band en een winterband. In de regen en de kou heeft u een betere grip en u voorkomt het wisselen voor en na de winter. Wellicht is de komende bandenwissel het moment om all-weatherbanden te overwegen. Wij adviseren u graag over de beste band voor uw auto. Meer informatie over de verschillende banden is ook te lezen op onze speciale bandenpagina.


Onze vestigingen
HomeFordWerkplaatsactiesFord Lente Inspectie