De beste aanbiedingen voor uw Ford

Aanbiedingen

Kom met uw bedrijfswagen langs voor de lentecheck

Ford Lentecheck zakelijk

Ford Lente Check 19,95  + gratis vloeistoffen bijvullen en banden op spanning.

Uw Ford is een harde werker, net als u. Gun hem daarom wat extra aandacht deze lente: trakteer uw Ford op de Lentecheck voor slechts €19,95.

Een grondige check doet u niet alleen voor extra veiligheid, maar het helpt u ook om kosten te besparen. Door het tijdig herkennen van slijtage voorkomt u onnodige en dure reparaties. Daarom controleren wij uw Ford op punten als: slijtage patroon banden, remschijven en accutest. Zo houden we uw bedrijf in beweging!

Komt u langs? Dan trakteren wij op gratis extra lenteservices. We vullen bij de Lentecheck meteen uw ruitensproeiervloeistof bij en brengen uw banden op de juiste spanning. Daarnaast hebben we een selectie van onze bestverkochte veiligheidsaccessoires voor u geselecteerd.

Q-Safe Anti-inbraak en trekhaakslot in één

De Q-Tech SafeGuard biedt bescherming tegen het openbreken van de achterdeuren en –klep en helpt hiermee voorkomen dat kostbare lading uit de laadruimte van een bestelauto wordt gestolen. Daarnaast fungeert de SafeGuard ook als disselslot, zodat op het moment dat er een aanhangwagen is aangekoppeld de aanhangwagen niet losgekoppeld kan worden.

Nu, inclusief montage voor €190,- incl. btw.

Saturn Evo Veiligheidsslot voor achter-, zij- of schuifdeuren

Beveilig de achter-, zij- of schuifdeuren met dit oersterke Saturn deurslot. Het slot blijft op de deur zitten wanneer deze geopend is. Het veiligheidsslot is snel in bediening wat hem geschikt maakt voor snel laden en lossen. Het slot is geschikt voor elke Ford bedrijfswagen!

Nu, inclusief montage voor €229,- incl. btw.

Dometic koelbox 12v/230v

De Thermo-elektrische koelboxen van Dometic kunnen aangesloten worden op de 12 volt sigarettenplug van de auto. 230v netstroom is zelfs ook mogelijk. De capaciteit van deze koelboxen is maximaal 18 °C graden onder de buitentemperatuur en hebben een stahoogte groot genoeg voor een 2-literfles.

Nu voor €76,- incl. btw

Q-Safe Inbraakwerende platen

Wil jij je lading optimaal beschermen? Kom langs voor onze anti-inbraak accessoires! Bijvoorbeeld de inbakerende platen voor de ruiten van de laadruimte, speciale achterdeurbeschermer voor montage op de trekhaak of extra veiligheidssloten. Alles om je kostbare lading te beschermen!

Inbraak werende planten, inclusief montage vanaf €157,- incl. btw

 

Afspraak maken
HomeFordWerkplaatsactiesFord Lente Check Zakelijk