De beste aanbiedingen voor uw Ford

Aanbiedingen

Kan uw Ford wel een opfrisbeurt gebruiken na de winter?

Lentecheck

Ford Lente Check 19,95 + gratis vloeistoffen bijvullen en banden op spanning.

 

Een heerlijke lente begint bij Ford Service. Want zeg nou zelf, wat extra aandacht van tijd tot tijd is best fijn en dit geldt natuurlijk ook voor uw Ford. Na een lange, vieze winter verdient uw Ford het om in het zonnetje gezet te worden.

Dit doet u met de Ford Lente Check. Daarbij controleren we voor slechts € 19,95 op 16 vitale punten waaronder, accu, ruitenwissers, verlichting en airconditioning en we vullen meteen uw ruitensproeiervloeistof bij en brengen je banden op de juiste spanning.

Fris uw airco op

 

Wilt u ook lentefrisheid in uw Ford? Laat dan uw airco checken. We vullen het koudemiddel aan en controleren hem op alle essentiële punten. Zo voorkomt u dat hij kapot gaat en gaat u lekker fris de lente in.

Een goed werkende airco is niet alleen comfortabel, het is ook gezonder. Het verzekert u van een constante aangename temperatuur en voorkomt verkoudheid en allergieën. Bovendien zorgt het ervoor dat uw ramen niet beslaan. Een slecht werkende airco kan niet alleen schade en onnodige kosten veroorzaken, maar heeft ook een negatief effect op uw brandstofverbruik.

Maak snel een afspraak

Afspraak maken
HomeFordWerkplaatsactiesFord Lentecheck – particulieren