Service Adviseur / Receptionist

Een leuke en afwisselende baan (32-40 uur)

Vind je het leuk om het aanspreekpunt voor de klant te zijn en je de hele dag bezig te houden met planning en administratie? Heb je daarnaast een voorliefde voor auto’s? Dan is dit de baan voor jou! Heb je nog geen ervaring in de automotive branche? Dit is voor ons geen probleem, want wij leren je dit vak graag.


Voor de vestiging Brielle zijn wij opzoek naar een Service Adviseur / Receptionist.

Wat ga je doen?

In deze functie ligt jouw focus op klantcontact, het plannen van werkzaamheden en de administratieve verwerking hiervan. Je ontzorgt de klant volledig op het gebied van mobiliteit. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ontvangt iedereen met een glimlach. Je geeft onze klanten advies over alle werkzaamheden die een auto nodig heeft en denkt hierbij altijd mee met de klant.

Naast het vele klantcontact ben je als receptionist de gehele dag bezig met plannen. Als echte planner houd je de voortgang van de auto in de gaten door overleg met de werkplaats. Deze voortgang koppel je terug aan de klant. Daarnaast zorg jij ervoor dat je alle administratieve werkzaamheden hebt uitgevoerd voordat de klant de auto komt ophalen, denk hierbij aan het opstellen van de factuur.

Kortom, een uitdagende en veelzijdige functie die wij jou maar al te graag leren!

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Wij zijn voor deze functie op zoek naar enthousiaste kandidaten die het leuk vinden om iedere dag de beste service aan onze klanten te verlenen en alles van A tot Z willen regelen op het gebied van administratie. Wat vragen wij?

  • Een (bijna) afgeronde HAVO/VWO of MBO 3/4 opleiding.
  • Ervaring als werkplaatsreceptionist is fijn, maar niet nodig. Het belangrijkste is dat jij graag klantcontact hebt.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en administratieve vaardigheden.
  • Je bent op zoek naar een baan die de perfecte combinatie heeft tussen klantcontact, planning en administratie.

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je deelnemen aan ons introductieprogramma ‘Ik werk bij Amega’ met andere nieuwe collega’s, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie!

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

  • een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding.
  • (online) trainingen en goede begeleiding van jouw collega’s.
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dit kan binnen je eigen functie, maar je kunt ook doorgroeien naar een andere functie.
  • een vast contract bij goed functioneren.

Word deel van ons enthousiaste team!

Is deze functie echt iets voor jou? Solliciteer dan gelijk via onderstaande URL. Wil je eerst nog meer weten voordat je bij ons solliciteert? Neem dan contact op met Laura Boersma via 078-6322211 of bekijk onze website. Wij geven graag antwoord op jouw vragen en hopen dat wij je snel mogen ontmoeten!

https://www.werkenbijamega.nl/vacatures/service-adviseur-receptionist-ford-auto-van-der-burgh/


HomeFordService Adviseur / Receptionist