Hou uw auto in topconditie
Ford Onderhoud

Onderhoudsbeurt
VOORKOM VERRASSINGEN EN GA VOOR FORD ONDERHOUD!

Geen onderhoud of te laat onderhoud kan zo maar in de papieren gaan lopen. Meer onderdelen dan noodzakelijk zullen slijten en er is de kans op gevaarlijke situaties. Wees dit voor en laat het onderhoud conform het Ford onderhoudschema uitvoeren. De Service Adviseurs van Auto van der Burgh staan klaar om u te helpen met het juiste advies en de beste prijs.

ONZE ONDERHOUDSZEKERHEDEN


Als u het onderhoud bij ons laat uitvoeren dan profiteert u van een aantal belangrijke voordelen. Wij zetten ze graag even voor u op een rij.

EEN PRIJSOPGAVE VOORAF EN TRANSPARANTE PRIJZEN

Vooraf krijgt u bij ons een opgave van de kosten voor het onderhoud. Voor de werkzaamheden hanteren wij vaste prijzen. Wij voeren geen reparaties en werkzaamheden uit zonder dat wij deze vooraf met u hebben besproken en uw toestemming hebben gehad.

RECHT OP GARANTIE EN FORD ASSISTANCE

Uw recht op de fabrieksgarantie blijft gehandhaafd als u het onderhoud volgens het onderhoudsschema laat uitvoeren. Bovendien geeft een volledige Ford onderhoudsbeurt u het recht op verlenging van Ford Assistance, de pechhulpservice van Ford. In het geval van pech in heel Europa kunt u dan rekenen op onze hulp. U leest er meer over op onze speciale Ford Assistance pagina.

HomeFordOnderhoud & ReparatieOnderhoudsbeurt