Ford Economy Service 5+
ONZE ALL-IN PRIJZEN MET EEN GLIMLACH!

Ook al is uw Ford al wat ouder, u gunt hem toch het beste. En wij van Auto van der Burgh weten alles van uw Ford. Dus bent u met uw Ford personen- of bedrijfswagen op leeftijd bij ons aan het juiste adres voor passend onderhoud. Dus de beste kwaliteit, door de beste monteurs met het speciale Ford gereedschap. En vooral met een prijs die u een glimlach geeft. Dat is Ford Economy Service 5+!

FORD ECONOMY SERVICE VOOR € 229


De Ford Economy Service is basis onderhoudsbeurt die gericht is op een veilig en probleemloos gebruik van uw Ford. Uw auto wordt gecontroleerd op bijna 20 vitale punten zoals de remmen, banden, vloeistoffen etc. De olie wordt vervangen evenals het oliefilter en het luchtfilter. Ruitensproeiervloeistof, remvloeistof en koelvloeistof vullen wij bij.

Ford Economy Service voor personenauto’s: € 229,-.
Ford Economy Service voor bedrijfswagens: € 229,- excl. BTW.

FORD ECONOMY APK VOOR € 39


De APK is een verplichte veiligheidskeuring. Wij staan voor u klaar om deze keuring uit te voeren. Uw Ford personen- of bedrijfswagen is bij ons in goede handen. Voor € 39,- voeren wij de controle uit en krijgt u overzichtelijk keuringsrapport. Zijn er reparaties nodig dan geven wij u een advies. Wij voeren deze nooit uit zonder uw toestelling.

Combineert u de APK met een gewone onderhoudsbeurt of een Ford Economy Service dan betaalt u slechts € 29,-.

HomeFordOnderhoud & ReparatieFord Economy Service 5+