Reiniging en reparatie
Airconditioning

Airconditioning
VOOR FRISSE LUCHT IS SOMS REINIGING OF ONDERHOUD NOODZAKELIJK!

Een airconditioning in de auto is fijn. In de zomer houdt deze het interieur behaaglijk koel en tijdens de herfst en winter zorgt de airco voor het snel drogen van uw ramen. De airconditioning draagt dus bij aan de veiligheid en het comfort. Maar de werking van de airco kan in de loop van de tijd afnemen. In dat geval staan wij voor u klaar met onze aircoservice.

TWIJFELS OVER DE KOELENDE WERKING VAN UW AIRCO? KOM LANGS VOOR DE GRATIS CHECK


De airco-installatie bestaat uit een mechanische pomp en een slangenstelsel waarin koudemiddel wordt rondgepompt. Een mindere werking van de airco komt meestal door het verlies van het koudemiddel. Ook al is het systeem NIET lek, toch kan er langzaam maar zeker vloeistof uit het systeem raken. Daardoor neemt de werking af. In dat geval moet de vloeistof onder druk worden bijgevuld. Een andere veel voorkomende klacht is een onaangename geur in het passagierscompartiment. Schimmels kunnen zich ontwikkelen in de aircokanalen. Deze veroorzaken deze geur. Voor alle aircoproblemen staan wij in ieder geval voor u klaar

AIRCO REINIGING

Heeft u last van nare geurtjes, kom dan langs voor een GRATIS controle. Is de koelende werking van de airco nog goed dan voeren wij alleen een reiniging uit. De airco wordt van binnen gereinigd en wij behandelen hem tegen de nare geurtjes. U kunt weer fris op pad!

AIRCOSERVICE

Constateren wij tijdens de GRATIS controle dat de koelende werking onvoldoende is, dan tappen wij de airco af, testen het systeem en vullen het systeem met nieuwe vloeistof. Uw airconditioning is dan weer in topconditie.

HomeFordOnderhoud & ReparatieAirconditioning