De Ford Fiesta met vernieuwde motor en meer luxe 28 januari 2020

De huidige Ford Fiesta is een succes. De compacte, sportieve Ford is veel te zien op onze Nederlandse wegen. Het jaar 2020 gaat de Ford Fiesta in met een aantal aantrekkelijke wijzigingen. Wij zetten ze even voor u op een rij.

HERZIENE 1.0 ECOBOOST BENZINEMOTOR
De prijswinnende ECOBOOST motor is op een aantal punten aangepast waardoor de uitstoot en het brandstofniveau zijn gedaald. De vernieuwde motor levert 95 pk en vervangt zowel de eerdere 100 pk versie en de 1.1-liter benzinemotor met 70.85 pk. De oudere 100 pk motor blijft wel leverbaar in combinatie met een automaat.

Interieur vernieuwde Ford Fiesta

NIEUWE CONNECTED VERSIE
De Ford Fiesta heeft een interessante nieuwe uitvoering gekregen die valt tussen de Trend en de luxe Titanium. Deze Connected uitvoering, leverbaar vanaf € 18.545,-, heeft SYNC3 met 8 inch touchscreen, Apple Carplay, Android Auto, Ford Pass Connect Modem, DAB+ radio, elektrische ramen rondom, airco, cruise control en Adaptive Speed Limiting Device.

MEER LUXE
De Titanium en de sportieve ST-Line hebben nu standaard parkeersensoren achter en elektrisch bedienbare ramen aan de achterzijde. Ook hebben deze uitvoeringen het 8 inch touchscreen,  Ford Pass Connect Modem, DAB+ radio, 4-weg verstelbare voorstoelen en LED dimlichten. Nieuwe luxere varianten van de Titanium en de ST-Line zijn de X-versies met onder andere B&O audiosysteem, navigatie, verkeersbordherkenning etc. Ook de andere modellen zoals de Fiesta Active X, de Vignale en de ST-3 krijgen meer standaarduitrusting.

NIEUWE FEATURES
De Ford Fiesta blijft toonaangevend met nieuwe features. Zo heeft het adaptieve cruise control, dat automatisch de snelheid aanpast aan de voorligger, nu ook een verkeersbordherkenning. De snelheid wordt automatisch aangepast aan de snelheid op de borden. In combinatie met de automaat kan de auto zelfs automatisch tot stilstand komen en weer optrekken in een file. Het SYNC3 infotainmentsysteem is aangepast en makkelijker te bedienen en kan via de modem automatisch kaartupdates ophalen. Tenslotte is de subwoofer van het B&O systeem fors kleiner gemaakt, zonder in te leveren aan geluidskwaliteit. Hierdoor ontstaat fors meer ruimte in de kofferbak.

Meer zien van de vernieuwde Ford Fiesta? Kijk dan op onze productpagina.

MEER INFO
HomeFordNieuwsDe Ford Fiesta met vernieuwde motor en meer luxe