Veel bedrijfswagennieuws bij Ford 26 november 2020

Ford is ijzersterk op het gebied van bedrijfswagens. Met een uitgebreid programma aan modellen en uitvoeringen weet Ford de markt succesvol te bewerken. Van de compacte Ford Transit Courier tot de al jarenlang succesvolle alleskunner, de Transit. Om aan de top te blijven loopt Ford voorop met ontwikkelingen die zorgen voor een efficiënter gebruik en meer rijplezier. In Het Ford modellenprogramma is dan ook veel ontwikkeling op het gebied van elektrische aandrijvingen, moderne connectiviteit, speciale uitvoeringen en hogere laadvermogens. Zo blijven de Ford bedrijfswagens uiterst aantrekkelijk voor de ondernemers van Nederland. Wij geven u graag een overzicht van de recente ontwikkelingen en vernieuwingen.


FORD TRANSIT CUSTOM PLATINUM EDITION

Ford Transit Custom Platinum Edition

De Ford Transit Custom Platinum Edition is een gelimiteerde uitvoering van de Ford Transit Custom voor de klein zakelijke markt. Deze uitvoering is per direct te bestellen vanaf € 34.925 (bijtelling € 319,- per maand).

Veel ondernemers in de klein zakelijke markt gebruiken hun bedrijfswagen ook privé. De auto moet dus niet alleen presteren qua laadvermogen en praktische bruikbaarheid tijdens het werk, maar moet zeker ook representatief en comfortabel zijn. De bedrijfswagen wordt tenslotte ook vaak gebruikt als “personenauto”. De Ford Transit Custom Platinum Edition voldoet hier aan.

Door zijn stoere en luxe uitstraling is deze Custom uitvoering een echte koppendraaier. Hij biedt plaats aan vijf personen en is standaard voorzien van een SelectShift automaat. Als basis heeft de Platinum Edition de L2 Limited uitvoering met 96 kW/130 pk sterke 2.0 EcoBlue motor. De Limited uitvoering is van zichzelf al zeer rijk uitgerust met bijvoorbeeld verwarmbare voorstoelen, elektrisch verwarmbare voorruit, regen- en lichtsensor, cruise control, parkeersensoren en airco. De exclusieve Platinum Edition heeft tevens navigatie, achteruitrijcamera, bi-xenon verlichting, extra led spots, lederen bekleding met luxe stiksel, zwarte lichtmetalen velgen, speciale stoorlijsten en standaard metallic lak.

Het bijzondere karakter van de Custom Platinum Edition wordt versterkt door de vermelding van de uitvoering op de stootlijsten en via het stiksel op de lederen voorstoelen.

Alle informatie over de Ford Transit Custom Platinum Edition kunt u krijgen in onze showroom. Onze verkopers staan u graag te woord.

INFO TRANSIT CUSTOM


FORD TRANSIT CONNECT MET HOGER LAADVERMOGEN

 

Ford Transit Connect

De Ford Transit Connect is op een aantal punten verbeterd waardoor de efficiëntie is verbeterd. Zo is het laadvermogen toegenomen met 79 kg tot 982 kg waardoor er meer kan worden meegenomen op een rit. Ondanks het grotere laadvermogen is het brandstofverbruik de laagste in zijn klasse. Dat komt onder andere door de banden met een lage rolweerstand. Om aan het hogere laadvermogen te komen is de dubbele passagiersstoel komen te vervallen. Deze is echter wel optioneel verkrijgbaar. De Transit Connect met het hogere laadvermogen is verkrijgbaar met een 1.5 liter EcoBlue dieselmotor met 74 en 88 kW (100 en 120 pk).

Nieuwe toevoeging is de Limited uitvoering die luxe toevoegt aan deze bedrijfswagen. Zo heeft deze uitvoering lichtmetalen velgen, verwarmbare bestuurdersstoel, buitenspiegels, deurgrepen en zijpanelen in carrosseriekleur, automatische ruitenwissers en verlichting.

Tenslotte is de Ford Transit Connect nu ook goedgekeurd voor het gebruik van HVO (plantaardige) brandstof in de Dieselmotoren. Ondernemers kunnen hiermee de emissie van hun wagenpark verminderen door de lagere CO2 uitstoot.

INFO TRANSIT CONNECT


FORD MAAKT TRANSIT KLAAR VOOR ELEKTRISCHE AANDRIJVING

Ford E-Transit

Elektrische aandrijving is belangrijk voor autofabrikanten om zodoende het brandstofverbruik en de uitstoot van schadelijk emissie tegen te gaan. Ford investeert veel in deze nieuwe techniek en beschikt over diverse aandrijfvarianten zoals mild hybride modellen (zoals de Transit Custom en Transit), plug-in hybrides (zoals de Kuga en Mondeo en binnenkort de Ford Transit Custom) en voor de nabije toekomst ook volledig elektrische modellen (Mustang Mach-E en de E-Transit).

De Ford E-Transit is het eerste vol elektrische bedrijfswagenmodel van Ford dat beschikbaar zal komen. Deze uitvoering van de best verkochte bedrijfswagen ter wereld zal vanaf voorjaar 2022 beschikbaar zijn. Ford speelt met deze 100% elektrische versie in op de trend om steden meer en meer af te sluiten voor (vracht)verkeer en aan de verlaging van de onderhoudskosten met 40% ten opzichte van modellen met een verbrandingsmotor.

De Ford E-Transit heeft voorlopig een actieradius van 350 kilometer. De bedrijfswagen zal worden voorzien van verschillende laadopties waaronder snel laden met 115 kW zodat de accu in 34 minuten tot 80% kan worden geladen. Bijzonder is de mogelijkheid om de auto als mobiele stroombron te gebruiken voor gereedschap en apparatuur op locatie. Ook de speciale connectiviteit maakt de Transit uniek. De auto kan op afstand worden voorzien van nieuwe software, wagenbeheerders hebben op afstand inzicht in het gebruik en er kunnen instellingen worden gewijzigd.

Door de slimme plaatsing van de accu onder de laadvloer is er 15,1 kubieke meter laadruimte en een laadvermogen van 1.616 kg (gesloten uitvoering). De Ford E-Transit zal leverbaar worden met 25 configuratiemogelijkheden zoals verschillende lengtes en hoogtes. De Ford E-Transit zal de positie van Ford op de bedrijfswagenmarkt verder versterken!

INFO TRANSIT


 

Meer weten over onze bedrijfswagens? Maak dan een afspraak of kom langs.

CONTACTGEGEVENS

HomeFordNieuwsVeel bedrijfswagennieuws bij Ford