Van der Burgh lentevoordeel! 11 april 2019

Van der Burgh Lentevoordeel!

Lenteaanbiedingen

HEEL VEEL LENTEVOORDEEL!

Bij Auto van der Burgh hebben wij de lente in het hoofd. Veel voordeel op diverse modellen en een aantal leuke primeurs. Kom langs in onze showroom in Brielle of Maasdam. Onze verkopers staan voor u klaar.

DE FORD FIESTA RIJDT U VANAF € 139,- PER MAAND!

Ford Options is met een actietarief van 2,7% een prima manier om goedkoop in een nieuwe Ford Fiesta te rijden. U bepaalt zelf de looptijd, het kilometrage en de aanbetaling. Na de looptijd en betaling van de slottermijn is de auto van u. Of u gebruikt de restwaarde voor een nieuwe Ford! Het voordeel: u heeft een door ons gegarandeerde restwaarde. Dankzij het actietarief van 2,7%, rijdt u de Ford Fiesta 5-deurs Trend al vanaf € 139,- per maand.

DE FORD FIESTA ALS PRIVATE LEASE VANAF € 249,- PER MAAND!

Ford Private Lease is zorgeloos rijden voor een laag bedrag per maand. U rijdt de auto gedurende de afgesproken periode en levert hem nadien gewoon weer bij ons in. Het vaste maandelijkse bedrag is voor afschrijving, rente, onderhoud, verzekering, wegenbelasting etc. Voor uw rekening is alleen de brandstof! Op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar zijn de maandkosten van een Trend 5-deurs slechts € 249,-.

DE FORD ECOSPORT ALS PRIVATE LEASE VANAF € 299,- PER MAAND!

Kiest u liever voor de stoere Ford EcoSport als Private Lease, dan rijdt u deze als Trend Essential al vanaf € 299,- per maand op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

DE FORD FIESTA KOPEN MET € 2.500,- VOORDEEL!

Tijdelijk geven wij € 2.500,- voordeel op de aankoop van een nieuwe Ford Fiesta uit voorraad. Vraag naar de beschikbaarheid. En OP=OP!

NIEUW IN ONZE SHOWROOM: DE FORD FOCUS ACTIVE EN MONDEO HYBRID!

Nieuw in onze showroom, de Ford Focus Active. Stoer en sportief tegelijk. Verkrijgbaar als 5-deurs en Wagon. Met een uitstraling alsof hij geen hindernis uit de weg gaat. Eveneens nieuw is de Mondeo Hybrid. Nu ook verkrijgbaar als ruime Wagon. Dankzij de lage uitstoot is er voordeel op de BPM. U rijdt een rijk uitgeruste Mondeo daarom voor een aantrekkelijke prijs. Kom beide auto’s bewonderen in onze showroom.Disclaimer

HomeFordNieuwsVan der Burgh lentevoordeel!