Uitbreiding EcoSport line-up met Active 24 november 2020

De stoere EcoSport kan nog stoerder! Kijk maar eens naar de nieuwe toevoeging aan de line-up. Want naast de Connect, luxe Titanium en sportieve ST-Line is er nu ook de Active. Deze uitvoering is voorzien van een stoere outdoor-look, zowel van binnen als van buiten. En het zit hem niet alleen in zijn uitstraling. Ook de techniek is aangepast. De Ford EcoSport Active is te bestellen voor € 27.510,- en leverbaar vanaf midden december. Deze uitvoering is voorzien van de 125 pk sterke 1.0 EcoBoost benzinemotor met een handgeschakelde 6-bak.

HET ONTWERP EN DE TECHNIEK
De nieuwe Ford EcoSport valt van buiten op door de robuuste bodyelementen in een contrastrijke grijze kleur. Om ook echt buiten de gebaande paden te kunnen rijden is het onderstel versterkt, de rijhoogte vergroot en is er een limited slip-differentieel gemonteerd. Dat zorgt er voor dat er een beperkt snelheidsverschil tussen de aangedreven wielen mogelijk is en er meer grip ontstaat.

De EcoSport Active is verder voorzien van opvallende 17 inch lichtmetalen wielen, een zwart dak en zwarte omlijsting van de mistlampen.

 

Ford EcoSport Active

 

RIJKE UITRUSTING
In alles straalt de EcoSport Active uit dat hij gemaakt is voor een actief leven. De EcoSport was al praktisch door zijn hoge zit, compacte maten en veelzijdige interieur. Iedere EcoSport heeft een rijke standaarduitrusting die bij de EcoSport nog luxer aanvoelt door automatische dimlichten, zwarte lederen bekleding met blauw stiksel en een mooi met leder afgewerkt stuur, handremgreep en pookhoes. Verder is de Active voorzien van een regensensor, automatische airco, cruise control, parkeersensoren achter, elektrische ramen voor en achter en het SYNC  audiosysteem met 8 inch scherm en uitgebreide functionaliteit.

 

Ford EcoSport Active

 

Meer zien van de Ford Puma? Kijk dan op onze productpagina.

Meer over de EcoSport
HomeFordNieuwsUitbreiding EcoSport line-up met Active