SchipholTaxi zet meer dan 60 Ford Mustang Mach-E’s in voor emissievrij personenvervoer 19 april 2023

Ford Nederland heeft inmiddels 61 Mustang Mach-E’s overhandigd aan SchipholTaxi en zusteronderneming RentaCab. De keuze voor de Mustang Mach-E is gemaakt op basis van een succesvolle eerste kennismaking met deze volbloed EV, waarbij SchipholTaxi niet alleen positieve ervaringen heeft opgedaan met de auto en de service van Ford, maar ook positieve reacties ontving van klanten die ze met de elektrische Ford vervoerden. De Mustang Mach-E’s worden geleased via een Leaseplan.

Bewust gekozen voor de Mustang Mach-E

SchipholTaxi is al ruim 90 jaar een begrip in het segment van hoogwaardig personenvervoer in de regio Amsterdam en Schiphol Airport. Geheel in lijn met de strenge emissie-eisen die de luchthaven stelt voor concessiehoudende taxibedrijven, rijdt SchipholTaxi al enige jaren met volledig elektrische auto’s. De onderneming heeft dan ook veel ervaring opgedaan met elektrische modellen van andere merken en zodoende is er na de intensieve eerste kennismaking bewust gekozen voor de Ford Mustang Mach-E.

De heer Gamis el Bouakili van SchipholTaxi: “De belangrijkste argumenten om voor de elektrische Ford te kiezen zijn naast de goede service van Ford, de hoogwaardige uitstraling van de Mustang Mach-E en het comfortabele en ruime interieur – voor zowel de chauffeurs als de passagiers. Ook op het vlak van energieverbruik, actieradius en laadsnelheid doet de Mustang Mach-E het erg goed. Op basis van onze ervaring met deze auto hebben we ook voor RentaCab, een zusteronderneming van SchipholTaxi inmiddels een aantal Mustang Mach-E’s in bestelling staan. Daarnaast volgen we het nieuws over de volledig elektrische E-Transit Custom op de voet.”

Wilt u meer weten over de Ford Mustang Mach-E? Kom dan bij ons langs of neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Neem contact met ons op

HomeFordNieuwsSchipholTaxi zet meer dan 60 Ford Mustang Mach-E’s in voor emissievrij personenvervoer