Nu te bestellen, de ruige Ranger Raptor 6 oktober 2020

De ruig uitziende Ranger Raptor in vanaf nu ook in Nederland te bestellen. De auto kost op grijs kenteken € 49.075. Maak kennis met de stoere Raptor

DE KENMERKEN
De indrukwekkende Ranger Raptor staat aan de top van het Ford Ranger programma. De 4-deurs Crew Cab versie wordt voor Nederland omgebouwd om te voldoen aan de eisen voor grijs kenteken. Zo is de achterbank verwijderd, is er een speciale tussenwand en een vlakke laadvloer. Voor de plek van de achterbank zijn diverse handige interieurpakketten te leveren. De Lifestyle editie voor de ondernemer die in het weekeinde op pad gaat om te sporten en de Artisan editie voor de ondernemer die veel functionaliteit zoekt voor zijn gereedschap.

De Ranger Raptor beschikt over een 213 pk en 500 Nm sterke 2.0 liter EcoBlue BiTurbo motor met een 10-traps automaat. Er is een trekvermogen van 2.500 kg en een laadvermogen van 620 kg. De auto staat op een ijzersterk chassis voor zware off-road situaties en een speciale race-ophanging. Tijdens het rijden heeft de bestuurder vanuit de cabine de keuze uit 6 verschillende modi voor de beste ondersteuning op sneeuw, in het zand, tijdens hoge snelheden, in de modder etc.

INDRUKWEKKENDE LOOK EN LUXE
Zie je de Raptor in je achteruitkijkspiegel dan valt hij op door zijn opvallende grille. Hij heeft brede wielkasten en stoere treeplanken. Het interieur is al net zo indrukwekkend als de buitenzijde met elektrisch verstelbare en verwarmbare sportstoelen, bekleding met suède effect, blauwe stiksels en lederen accenten. De Raptor beschikt over een zeer uitgebreid pakket aan veiligheidssystemen en uitgebreide SYNC3 infotainment met spraakopdrachten en uitgebreide koppelingsmogelijkheid met Apple CarPlay en Android Auto.

Meer zien van de Ford Ranger? Kijk dan op onze productpagina.

Meer over de Ford Ranger
HomeFordNieuwsNu te bestellen, de ruige Ranger Raptor