Profiteer van belastingvoordeel 28 januari 2021

Profiteer van belastingvoordeel!

Profiteer nog snel van het gunstigere belastingtarief van 2020. Wij hebben meerdere uitvoeringen van de Ford Fiesta en Ford Puma tegen de aantrekkelijke prijzen van vorig jaar met daar bovenop nog heel veel korting. Dat is direct geld besparen! Er is korting tot maar liefst € 4.015 op een Ford Puma. Ook op de Ford Fiesta hebben wij een prachtige korting. Dankzij de aantrekkelijke rentetarieven van Ford Options, rijdt u een nieuwe Ford Fiesta als luxe Connected uitvoering al vanaf € 169 p.mnd (1,9%) en de Ford Puma vanaf € 199/p.mnd. (1,9%!). Kijk hieronder voor meer details.

NEEM CONTACT MET ONS OP


Profiteer van belastingvoordeel op de Ford Fiesta!

De Ford Fiesta is compact en wendbaar. Hij heeft een sportief rijgedrag maar blijft toch zuinig omgaan met zijn brandstof. Dankzij de modernste technieken is het niet voor niets het succesnummer van Ford.

De Ford Fiesta weet zich te onderscheiden door zijn grote keuze aan motoren, optiemogelijkheden en carrosserievarianten. Zo is hij er met een zeer efficiënte mild hybride EcoBoost benzinemotor. Qua uiterlijk heeft u de keuze uit de luxe Titanium, ultraluxe Vignale, sportieve ST-Line of stoere Ford Fiesta Active.

Wij hebben nog een beperkte voorraad Ford Fiesta modellen met de lagere 2020 prijs. Bij Auto van der Burgh doen wij daar nog een schepje bovenop, waardoor uw voordeel op loopt tot maar liefst € 3.937! Liever financieren? Dat kan ook. Dankzij het aantrekkelijke Ford Options tarief van 1,9% rijdt u al een de Ford Fiesta Connected vanaf € 169 per maand.

Een interessante versie die wij met extra voordeel aanbieden is de Ford Fiesta Connected. Wij bieden deze versie, zolang de voorraad strekt, nu aan voor € 17.690,-. De Connected is standaard voorzien van Apple Car Play en Android Auto voor het koppelen van uw smartphone. Verder is hij versie voorzien van DAB+, airconditioning, cruise control met speed limiter, FordPass Embeded Modem etc. Andere modellen met belastingvoordeel zijn de Ford Fiesta Titanium, Ford Fiesta Titanium X en Ford Fiesta ST-Line. Klik snel op de onderstaande knop voor de actuele voorraad:

Bekijk snel de voorraad

Wij hanteren, in verband met het COVID-19 virus, strikte veiligheidsmaatregelen zoals die zijn afgegeven door het RIVM. Wij ontvangen u dus niet in onze showroom. Voor vragen, een prijsopgave, demonstratie of proefrit kunt u contact met ons opnemen. U kunt bellen, e-mailen of videobellen. Wij zorgen voor een passende oplossing zodat u op een veilige manier de door u gewenste auto kunt zien en kopen. Druk op de onderstaand knop om contact met ons op te nemen.

Neem contact met mij op

Rekenvoorbeeld Ford Fiesta


Profiteer van belastingvoordeel op de Ford Puma!

Stoer en sportief, dat is de nieuwe Ford Puma. En u kunt nu instappen met heel veel voordeel. Want wij hebben nog een aantal modellen tegen de 2020 prijs. Samen met extra korting, levert u dat een voordeel tot € 4.015 op! Maak nu kennis met de slimme Ford Puma.

De Ford Puma combineert gemak, ruimte en een stoere uitstraling. Met een prettig hoge zit, de optie om te kiezen voor een ultra moderne mild hybride benzinemotor en een kofferbak met bijzondere MegaBox. Een extra bergruimte onder de laadvloer van maar liefst 60 liter! Bij de Ford Puma heeft u de keuze uit verschillende versies met ieder een eigen karakter. Rij bijvoorbeeld de luxe Titanium of ultra luxe Vignale. Voor de sportief ingestelde berijder is er de Ford Puma ST-Line.

Tijdelijk hebben wij tot € 4.015 korting op een nieuwe Ford Puma uit onze speciale voorraad. Klik op de knop en zie welke uitvoeringen we nog op voorraad hebben. het aantal uitvoeringen is beperkt en OP=OP! Daarnaast hebben wij nog een speciale Ford Options aanbieding op basis van 1,9% rente op de Ford Puma modellen Titanium, Titanium X, St-Line, ST-Line X, ST-Line X Vignale en ST-X. Daarmee rijdt u de luxe Titanium Mild Hybrid uitvoering al vanaf € 199 per maand. Maak snel een afspraak.

Bekijk snel de voorraad

Wij hanteren, in verband met het COVID-19 virus, strikte veiligheidsmaatregelen zoals die zijn afgegeven door het RIVM. Wij ontvangen u dus niet in onze showroom. Voor vragen, een prijsopgave, demonstratie of proefrit kunt u contact met ons opnemen. U kunt bellen, e-mailen of videobellen. Wij zorgen voor een passende oplossing zodat u op een veilige manier de door u gewenste auto kunt zien en kopen. Druk op de onderstaand knop om contact met ons op te nemen.

Neem contact met mij op

Puma rekenvoorbeeld


* Ford Credit, handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. (ingeschreven in het register aangehouden door de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder nummer 12015032) treedt op als aanbieder van financieringen genoemd op deze pagina. Auto van der Burgh treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV (04620001). Dit betreft geen advies, je dient zelf te bepalen of het door jouw gewenste krediet aansluit bij jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. De Europese standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is geldig t/m 31-12-2020. Actieprijzen na aftrek van eventuele bonus of voordeel incl. BTW/BPM, kosten rijklaar maken, verwijderings-bijdrage, leges. Vraag naar de voorwaarden. Niet geldig op Connected uitvoering. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van standaard specificaties. Kijk voor het gemiddeld brandstofverbruik en CO2-uitstoot op www.ford.nl. (Prijs)wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

ACTIERENTE VAN 1,9% IS NIET GELDIG OP DE FORD FIESTA TREND EN DE FORD PUMA CONNECTED. DEZE HEBBEN EEN RENTE VAN 3,9%

 

 

HomeFordNieuwsProfiteer van belastingvoordeel