Ford Options 1 februari 2024

Ford Options

 

WAT IS FORD OPTIONS?

Ford Options is het rijden in een nieuwe Ford, tegen een laag maandtarief en met heel veel keuzevrijheid. Ford maakt het autorijden heel aantrekkelijk. Allereerst maakt u de keuze voor het model dat het beste bij uw situatie past. Wordt het een compacte Ford Fiesta, een ruime Ford Focus of een stoere Ford Puma of Kuga. U bepaalt het uitrustingsniveau, de kleur en de accessoires. Daarna hakken wij het bedrag in drie stukken. Ford Options is, in tegenstelling tot Private Lease een financieringsvorm. U betaald via Ford Options alleen voor de auto, u bent zelf verantwoordelijk voor het6 onderhoud, de wegenbelasting en de verzekering. Bij Private Lease zit dit eveneens in het maandbedrag.

1. DE AANBETALING

Als u wilt kunt u een aanbetaling doen op de nieuwe Ford. Heeft u al een auto, dan kan de inruilwaarde van de auto worden gebruikt als aanbetaling op de nieuwe Ford die u gaat rijden. Hoe hoger het bedrag dat u gebruikt als aanbetaling, des te lager zijn de maandelijkse kosten die u betaald gedurende de looptijd.

2. DE MAANDTERMIJNEN

Iedere maand betaald u een deel van de aanschafprijs van de auto aan ons terug. Hoeveel u betaalt is onder andere afhankelijk van de aanbetaling, maar ook van het aantal maanden dat u in uw nieuwe auto wilt rijden, het aantal kilometers per jaar, de door ons bepaalde minimale restwaarde na afloop van het contract (zie onder 3) en het door ons gehanteerde rentepercentage. U kunt twee of drie jaar rijden in uw nieuwe Ford. Als kilometrage is er de keuze uit 20.000 of 30.000 kilometer per jaar.

Ford Options Voordeel!

3. DE SLOTTERMIJN

Wij van Ford garanderen vooraf een minimale restwaarde aan het einde van de looptijd op basis van het aantal maanden en kilometers. Dat is het restbedrag dat u nog verschuldigd bent. U heeft daarna drie opties:

Teruggeven

Ervan uitgaande dat u aan alle verplichtingen heeft voldaan en dat de auto in goede staat is en niet meer dan het maximum aantal kilometers heeft gereden, kunt u de auto gewoon bij ons inleveren. U bent overal van af!

Houden

Misschien bevalt de Ford u bijzonder goed. U kunt er dan ook voor kiezen om de auto te houden en er nog veel plezierige kilometers mee te maken. Het enige wat u in dat geval moet betalen is de slottermijn. Dat kunt u in één keer doen of weer in handige, maandelijkse termijnen.

Vernieuwen

Is uw privésituatie gewijzigd, dan is het wellicht handig om een grotere of juist kleinere auto te hebben. Met Ford Options kunt u het contract vernieuwen. U kunt kiezen voor een ander type auto, een andere looptijd, een ander kilometrage etc. De mogelijkheden kunt u met ons bespreken. Blijkt de oude Ford meer waard dan de minimaal gegarandeerde waarde, dan kan deze overwaarde als aanbetaling worden gebruikt op de nieuwe auto.

 


AANBOD PER MODEL

Prijswijzigingen voorbehouden (tarieven 1 februari 2023)

Ford Focus met 2,9% rente vanaf € 259 per maand

Ford Kuga met 2,9% rente vanaf € 339 per maand

Ford Puma met 2,9% rente vanaf € 499 per maand

Ford Options Voordeel Focus

Ford Options Voordeel Kuga Ford Options Voordeel Puma

 

 

 

 

HomeFordNieuwsFord Options