Ontdek de nieuwe Ford Mondeo Hybrid Stationwagon 5 maart 2019

Tijdens het jaarlijkse Autosalon in Brussel werd niet alleen de verbeterde Ford Mondeo geïntroduceerd maar ook de nieuwe Mondeo Hybrid Stationwagon!

Met een CO2-uitstoot van slechts 101 g/km en een moderne hybride-elektrische aandrijflijn is de Ford Mondeo Hybrid Stationwagon de perfecte combinatie van efficiëntie, veelzijdigheid en verfijning. Momenteel is de Mondeo Hybrid verkrijgbaar met een gestroomlijnd vierdeurs carrosserie.

De zelf opladende Mondeo Hybrid kan zuiver elektrisch rijden voor de ultieme verfijning en efficiëntie. Deze modus komt vooral tot zijn recht in de stad en in de file. De hybride aandrijflijn levert een systeemvermogen van 187 pk en wordt gekoppeld aan een door Ford ontwikkelde continu variabele automatische versnellingsbak die het brandstofverbruik nog verder terugdringt.

Dankzij dit systeem hoeven klanten zich nooit zorgen te maken over het rijbereik en hebben ze geen externe stroombron nodig om de batterij op te laden.

De Mondeo Hybrid gebruikt bovendien een hybridesturing van de nieuwste generatie, die soepeler en direct reageert op vermogensvragen van de bestuurder om een meer geraffineerde ervaring te verzekeren. De verbeterde motorsturing weet het motorkoppel bovendien doeltreffender te benutten om zowel het verbruik, als de prestaties te optimaliseren. Zo past de transmissieverhoudingen zich naadloos aan om het hoogste motorkoppel bij het laagste toerental te gebruiken.

De regeneratieve rem-technologie recupereert tot 90 procent van de energie die normaal verloren gaat tijdens het remmen om de batterij weer op te laden en draagt zo bij tot de lagere verbruik- en CO2-cijfers.

De veelzijdigheid van een Stationwagon. De efficiëntie van een hybridewagen

De Mondeo Stationwagon Hybrid is ideaal voor klanten die een ruime hybride gezinswagen willen maar ook een riante laadruimte. De nieuwe Mondeo Hybrid Stationwagon heeft een bagageruimte met een volume van maar liefst 403 liter. Daarnaast vergemakkelijkt de vlakke koffervloer het in- en uitladen van grote voorwerpen. En onder de koffervloer zit nog een extra opbergruimte.

De ruime nieuwe Mondeo Hybrid-Stationwagon levert het rijbereik en de vrijheid die een traditionele verbrandingsmotor biedt met de efficiënte en verfijning van een elektrische aandrijflijn.

HomeFordNieuwsOntdek de nieuwe Ford Mondeo Hybrid Stationwagon