Nu in de showroom, de nieuwe Ford Kuga 12 maart 2020

Hij staat eindelijk in de showroom, de nieuwe Ford Kuga. De ruime en succesvolle Kuga is compleet vernieuwd en nu ook verkrijgbaar met een zeer zuinige en krachtige 2.5 liter Duratec benzinemotor die gecombineerd wordt met een elektrische aandrijving. Het gecombineerde vermogen is maar liefst 165 kW/225 pk terwijl het verbruik aangenaam laag blijft. De nieuwe plug-in hybride (PHEV) Ford Kuga kan maar liefst 56 kilometer elektrisch rijden. De accu krijgt zijn energie via de benzinemotor, slimme regeneratie bij het remmen en via een laadpunt. De Ford Kuga kan aan een laadpunt in 3,5 uur worden opgeladen voor het maximale rijbereik van 56 kilometer. De Kuga PHEV is altijd voorzien van een automatische CVT-transmissie.

Naast de versie met plug-in hybride motor is er ook een conventionele 1.5 liter benzinemotor leverbaar met 120 of 150 pk. De nieuwe Ford Kuga zit vol met nieuwe technieken die het rijden in de auto veiliger en comfortabeler maakt. En net als voorheen is de interieur- en bagageruimte weer aangenaam groot.

Introductie nieuwe Kuga 20 en 21 maart

DE BIJZONDERE KENMERKEN VAN DE NIEUWE FORD KUGA
De nieuwe Ford Puma zit boordevol nieuwe en interessante techniek die wij u tijdens het introductieweekend graag laten zien. De Ford Kuga heeft een prettig hoge zit en veel ruimte. Minimaal kunt u in de kofferbak 645 liter kwijt. Met de achterbak neergeklapt is dit maar liefst 1.530 liter. Het maximale aanhangergewicht (geremd) is 1.800 kg. Voor de Plug-in Hybrid is dit nog altijd 1.200 kg. De achterbank is verschuifbaar.

De Ford Kuga laat zich verregaand personaliseren. Als basis is er een Trend, een Titanium, Titanium X, een sportieve ST-Line of ST-Line X en tenslotte een zeer luxueuze Vignale. Naast de basisuitvoering is er keuze uit diverse pakketten en accessoires.

De Ford Kuga is voorzien van bijzonder veel techniek en vernuftige details. Zo is er intelligente cruise control die rekening houdt met de voorganger en zelfs autonoom kan afremmen tot stilstand. Alle informatie over de auto en route is zichtbaar op een groot scherm dat centraal en hoog op het dashboard is geplaatst. Intelligente koplampen passen zich automatisch aan de route aan en verlicht extra in bochten, de Kuga kan zich automatisch inparkeren en waarschuwt bijvoorbeeld als u onverhoopt tegen het verkeer inrijdt (Wrong Way Alert i.c.m. het navigatiesysteem. Op het gebied van infotainment en connectiviteit is er een ingebouwde 4G modem om uw auto op afstand te volgen en in te stellen en actuele informatie op te halen, handfree bediening, Apple CarPlay, Android Auto en nog heel veel meer.

Alvast genieten van foto’s van de nieuwe Ford Kuga en prijzen bekijken? Kijk dan op onze productpagina.

MEER INFO
HomeFordNieuwsNu in de showroom, de nieuwe Ford Kuga