Puma ST-X. Combineer praktisch met prestaties 6 juli 2022

Bijna alle Ford modellen staan bekend om hun bijzondere rijdynamiek. Niet alleen de sportieve modellen maar ook de standaard uitvoeringen van de Fiesta en Focus behoren qua rijgedrag tot de top. Ook de Ford Puma heeft zich in het segment van de SUV’s weten te onderscheiden met een prima weggedrag ondanks het hogere zwaartepunt. Nu wordt de overtreffende trap bereikt in dit segment met de Ford Puma ST-X. Vermogen, rijdynamiek en ruimte komen op een bijzondere manier samen. De Ford Puma ST is te bestellen voor € 44.400,-. Lees snel verder voor alle details!

GERICHT OP PRESTATIES
De Puma ST-X beschikt over een 147 kW/200 pk 1.5 liter EcoBoost motor die zorgt voor een acceleratie van 0 tot 100 in 6,7 seconden. De topsnelheid bedraag 220 km per uur. De Ford Puma ST-X voorziet zijn bestuurder van bijzondere technieken voor een optimale wegligging op hoge snelheid en bij het rijden op uitdagende wegen. Uniek in dit segment is het mechanische sperdifferentieel, daarnaast is er een stijver onderstel dankzij de force vectoring-veren, stijvere torsieas, is er een stabilisatorstang, zijn er grotere remmen, is de besturing directer afgesteld en zijn er speciale Michelin Pilot Sport 4S-banden. Het onderstel is vanuit het compartiment in te stellen in diverse rijmodi van sportief tot zuinig.

 

OPVALLEND UITERLIJK
De al sportief uitziende basis Puma leent zich uitstekend voor een extreme ST aankleding. De voorbumper heeft een grote splitter voor meer druk op hoge snelheid. Er is een grote achterspoiler en standaard worden 19 inch velgen met een speciaal ontwerp gemonteerd. De achterbumper is voorzien van een sportieve diffuser.

De Puma ST-X is te leveren in diverse kleuren waarvan de groene tint Mean Green exclusief is voorbehouden aan de ST-X. Het dak is altijd uitgevoerd in glanzend zwart. Verder zijn op de auto diverse sportieve accenten aangebracht zoals sierstips, ST logo’s etc. Bij het instappen van de auto wordt het ST logo vanuit de buitenspiegel op de grond geprojecteerd.

 

Ford Puma ST

 

AANTREKKELIJKE BINNENZIJDE
Het interieur is sportief aangekleed met verwarmbare Recaro sportstoelen met logo en stroeve Miko Dinamica stof. Op de dorpels zit een mooie ST afwerklijst en ook andere elementen zijn voorzien van het ST logo en speciale stiksels. Wat de Puma ST-X net als de andere versies biedt is natuurlijk zijn ongekende functionaliteit met een groter kofferruimte en de extra Ford MegaBox van 80 liter en 30 cm (!) diepte onder de laadvloer.

Op het gebied van comfort en veiligheid biedt de Puma ST-X veel. Draadloos opladen van uw smartphone, verwarmbare voorruit, Ford SYNC 3 infotainment met Apple CarPlay en Android Auto, parkeersensoren voor en achter, regensensor, FordPass Connect-modem, adaptieve full LED koplampen, B&O premium audio, half lederen bekleding etc.

 

Ford Puma ST

 

Meer zien van de Ford Puma? Kijk dan op onze productpagina.

Meer over de Puma
HomeFordNieuwsPuma ST-X. Combineer praktisch met prestaties