Nieuwe Ford Puma binnenkort verwacht 19 september 2019

Eind dit jaar wordt de compleet nieuwe Ford Puma verwacht. Een sportieve crossover met een aantal bijzondere kenmerken waaronder een ingenieuze en flexibele opberg- en bagageruimte met de grootste capaciteit in zijn klasse. Uiteraard voorzien van de nieuwste technische snufjes en een geavanceerde Ford EcoBoost Hybrid 48-volt aandrijftechniek voor een lager verbruik, betere prestaties en meer rijplezier. Alle prijsinformatie kunt u lezen op onze Ford Puma pagina.

De nieuwe Ford Puma heeft een sportief lijnenspel en een prettig hoge zitpositie. Ondanks de sportieve lijn bedraagt de kofferbakinhoud ruim 456 liter en heeft deze slimme opbergoplossingen.

De motor in deze nieuwe Ford Puma is bijzonder. De 1.0 EcoBoost driecilinder wordt gecombineerd met een compacte elektromotor. Er is een gecombineerd vermogen van 125 of 155 pk. Ook zullen er dieselversies beschikbaar komen en versies met een 7-traps automaat naast de standaard 6-versnellingsbak.

De Puma is verkrijgbaar als sportieve ST-Line en stijlvolle Titanium.

Qua grootte zal de Ford Puma vallen in het B-segment waarin ook de Ford Fiesta opereert. De auto zit boordevol nieuwe technologie. Een aantal van deze technieken zijn onder andere het adaptieve cruisecontrol met Stop & Go, Speed Sign Recognition, Lane Centring, Local Hazard Warning, stoelen met massagefunctie, handfree te openen achterklep, Ford Co-Pilot360 bestaande uit 12 sensoren, 3 radars en 2 camera’s voor veiligheid rondom de auto, Blind Spot Information, Cross Traffic Alert, parkeerassistentie etc.

In het interieur is alle luxe mogelijk. Een groot panoramadak, stoelbekleding die uitneembaar en wasbaar is, draadloos laden, Ford SYNC3 met audio, navigatie, Apple CarPlay en Android Auto, FordPass Connect-Modem, een B&O Premium Sound Systeem, een digitaal dashboard etc.

De nieuwe Ford Puma zet een belangrijke stap in het segment van de compacte crossover met een auto die opvallend is en helemaal van nu. Wilt u meer informatie? Kom dan langs in onze showroom in Maasdam of Brielle.

HomeFordNieuwsNieuwe Ford Puma binnenkort verwacht