Nazomer Voordeel 1 september 2020

 

Nazomer Voordeel 2020

Op zoek naar een rijk uitgeruste nieuwe auto met veel voordeel? Kijk dan niet verder, want bij Auto van der Burgh rijdt u nu weg met een nieuwe Ford Fiesta of Ford Focus uit voorraad met maximaal € 4.500 voordeel! Bovendien krijgt u een cheque te besteden bij het onderhoud ter waarde van € 250,-. Voor de snelle beslissers is de keuze natuurlijk het grootst. Wees er snel bij, want de actie duurt maar tot 30 september. Bekijk hieronder een tweetal scherpe voorbeeldaanbiedingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

CONTACT


KIES DE FORD FIESTA MET € 3.750 VOORDEEL!

Slechts 5 stuks in diverse uitvoeringen

 

De Ford Fiesta is helemaal van deze tijd. Compact van buiten maar ruim van binnen. Efficiënt in het verbruik en naar wens als sportieve ST-Line, luxe Titanium, Stoere Active of als slimme Connected uitvoering. Want de Connected biedt alles om al rijdend met de buitenwereld verbonden te blijven en handige extra’s tegen de scherpste prijs. Deze versie is voorzien van een 8″ touchscreen met Apple Car Play en Android Auto, radio met 6 luidsprekers en DAB+ en 2x USB, airconditioning, cruise control en FordPass embeded modem waarmee u uw auto omtovert in een Wifi Hotspot, live data kunt ophalen, direct verbinding legt met een hulpdienst, uw auto met een telefoon-app kunt uitlezen en bedienen en instellen.

FORD FIESTA CONNECTED:

Voorzien van de opties: metallic lak en Driver Assist Pack

Adviesprijs € 19.685,-. Korting € 3.750,-.

NU VOOR € 15.935,-

+ € 250,- ONDERHOUDSCHEQUE!

 

Ford Options op deze auto voor € 160,- p/m*

 

Nazomer Voordeel Fiesta € 3.750

Kies deze Ford Fiesta Connected met Ford Options tijdelijk vanaf € 160,- per maand! Ford Options is een slimme manier van financieren. U krijgt een minimumwaarde voor uw Fiesta over 2 of 3 jaar. U lost alleen het verschil af tussen de aanschafprijs en de restwaarde. U hoeft dus minder te lenen en krijgt van ons een aantrekkelijke lage rente. Uw maandlasten zijn dus laag! Bij Auto van der Burgh kunnen wij u alles vertellen over de aantrekkelijke mogelijkheden van Ford Options!


KIES DE FORD FOCUS MET € 4.500 VOORDEEL!

Slechts 3 stuks in diverse uitvoeringen

 

De Ford Focus is al jaren de gevestigde naam in de middenklasse. Verkrijgbaar als hatchback of als ruime wagon. Met een toonaangevend rijgedrag, veel technologie voor meer comfort en veiligheid en een design dat past bij uw stijl. Sportief als ST-Line, vol comfort en stijl als Titanium of als stoere en hoge Active. Een zeer aantrekkelijke versie is de ST-Line Business Wagon. Een prima keuze als u kiest voor alle gemakken tegen een scherp prijs. De ST-Line Business is onder andere voorzien van een 8″ Touch & Swipe kleurenscherm met navigatie, cruise control, inklapbare buitenspiegels, parkeersensoren voor en achter, airconditioning, elektrische ramen voor en achter etc.

FORD FOCUS ST-LINE BUSINESS WAGON:

Voorzien van de opties: metallic lak, B&O Play audiosysteem, privacy glass, Winter pack, Comfort pack, Technology pack en Parking pack.

Adviesprijs € 32.998,-. Korting € 4.500,-.

NU VOOR € 28.498,-

+ € 250,- ONDERHOUDSCHEQUE!

 

Ford Options op deze auto voor € 219,- p/m*

 

Nazomer Voordeel Focus € 4.500

Kies deze Ford Focus met Ford Options tijdelijk vanaf € 219,- per maand! Ford Options is een slimme manier van financieren. U krijgt een minimumwaarde voor uw Focus over 2 of 3 jaar. U lost alleen het verschil af tussen de aanschafprijs en de restwaarde. U hoeft dus minder te lenen en krijgt van ons een aantrekkelijke lage rente. Uw maandlasten zijn dus laag! Bij Auto van der Burgh kunnen wij u alles vertellen over de aantrekkelijke mogelijkheden van Ford Options!

 


* Ford Credit, handelsnaam van BNP Paribas Personal Finance B.V. (ingeschreven in het register aangehouden door de AFM (Autoriteit Financiële Markten) onder nummer 12015032) treedt op als aanbieder van financieringen genoemd op deze pagina. Auto van der Burgh treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor BNP Paribas Personal Finance BV (04620001). Dit betreft geen advies, je dient zelf te bepalen of het door jouw gewenste krediet aansluit bij jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. De Europese standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is geldig t/m 30-09-2020. Actieprijzen na aftrek van eventuele bonus of voordeel incl. BTW/BPM, kosten rijklaar maken, verwijderings-bijdrage, leges. Vraag naar de voorwaarden. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van standaard specificaties. Kijk voor het gemiddeld brandstofverbruik en CO2-uitstoot op www.ford.nl. (Prijs)wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Rekenvoorbeeld Nazomer Voordeel

HomeFordNieuwsNazomer Voordeel