Ford (mild) elektrische bedrijfswagens 26 januari 2022

Ford elektrische bedrijfswagens

 

Als koploper op het gebied van bedrijfswagens, bouwt Ford gestage aan de elektrificatie van haar modellenprogramma. Voor het vervoer van goederen is dat belangrijk. Bedrijfswagens leggen veel kilometers af, waarvan vaak veel in dicht bevolkte gebieden. Met de emissievrije bedrijfswagens hoeft u als ondernemer niets te vrezen van een eventuele milieu zone in een stad of dorp.

Ford beschikt naast vol elektrische, plug-in hybride en mild hybride personenauto’s, ook over een breed programma bedrijfswagens met een (deels) elektrische aandrijving. Wij zetten de actuele opties voor u op een rij. Meer lezen over alle vormen van elektrische aandrijving? Klik HIER.

FORD TRANSIT CUSTOM 

  • Op de Ford Transit Custom is in combinatie met de handgeschakelde versie van de 130 pk dieselmotor een Mild Hybride pakket leverbaar (MHEV). Deze Transit Custom is er in twee lengtes en als enkele of dubbele cabine. Een speciale starter/generator wint energie terug tijdens het remmen. Deze energie wordt opgeslagen en gebruikt om de auto soepeler en zuiniger te laten rijden.
  • De Ford Custom is ook verkrijgbaar als Plug-in Hybride (PHEV City Edition). In deze versie wordt een 1.0 EcoBoost benzinemotor gecombineerd met een 13,6 kWh accu. Na volledige lading van de accu aan het stroomnet, kan de Transit Custom tot wel 54 kilometer elektrisch rijden in de stad. De accu wordt bijgeladen door energie terug te winnen tijdens het remmen en uitrollen en door de benzinemotor te gebruiken als generator. Door de combinatie van een elektro- en benzine-aandrijving kan de Ford Custom PHEV wel 500 kilometer rijden. U levert aan laadvermogen niets in. Het laadvolume is 6,0 m3 en 1.250 kilogram.

FORD TRANSIT

  • Net als op de Ford Transit Custom is op de Ford Transit met handbak en 130 pk dieselmotor een Mild Hybride pakket leverbaar (MHEV). De Transit met mild hybride aandrijving is te verkrijgen in een groot aantal varianten. Met voor- of achterwielaandrijving, verschillende lengtes en hoogtes, als dubbelcabine, chassis cabine etc.
  • De Ford Transit is er ook als volledig elektrische variant (ALL-ELECTRIC ook wel EV genoemd). De volledig elektrische versie van de Ford Transit heeft een bereik van 317 kilometer en is er in 25 varianten.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP
Interesse om kennis te maken met de hybride en elektrische bedrijfswagens van Ford? Onze verkopers in Maasdam en Brielle staan voor u klaar om u in detail te informeren.

Neem contact met ons op
HomeFordNieuwsFord (mild) elektrische bedrijfswagens