Exclusieve Ford Mondeo ST-Line X Wagon met aantrekkelijke prijs 8 oktober 2021

De super complete Ford Mondeo ST-Line X Wagon kent nog maar één enkele optie: de wegklapbare trekhaak. Alle overige af fabriek leverbare opties zijn namelijk standaard, er geldt zelfs geen meerprijs voor de metallic carrosseriekleur. Afgezet tegen de zeer complete uitrusting is de prijs van € 39.990 uiterst scherp, waarmee dit model ook aantrekkelijk is voor lease. De prijs ligt onder de door veel bedrijven gehanteerde leasegrens van € 40.000. Dankzij de volledig hybride aandrijflijn is de uitstoot van CO2 gemiddeld slechts 134 g/km (met trekhaak 135 g/km) volgens WLTP. Die waarde ligt ruim onder de 150 g/km die veel bedrijven in hun beleid als limiet voor het wagenpark hanteren.

Ford Mondeo ST-Line X Wagon

ZEER RIJK UITGERUST EN COMFORT VAN TOPNIVEAU
De Ford Mondeo ST-Line X Wagon heeft de sportieve uitstraling van de gewone ST-Line met extra aankleding voor een aantrekkelijke prijs. U krijgt extra’s met ruim € 2.500 voordeel t.o.v. de normale prijs. Zo is er een achteruitrijcamera, parkeerassistent, dode hoekwaarschuwing, cross traffic allert, premium Sony audio, adaptieve LED koplampen, verwarmbaar stuurwiel, verwarmde zitplaatsen achterin, lederen bekleding, panoramadak, zonneschermen achterin en metallic lak (black, blue en magnetic). Deze Mondeo is voorzien van een 2-liter benzinemotor met een elektromotor ter ondersteuning. Dankzij de eCVT automatische transmissie rijdt u altijd comfortabel en zuinig.

RUIM EN EFFICIENT
De Mondeo is een zeer ruime auto. In deze uitvoering is hij niet alleen bij aanschaf aantrekkelijk voor de portemonnee. Ook het verbruik is, dankzij de mild hybride motor, gunstig. De auto heeft maar liefst 187 pk en desondanks een gemiddeld verbruik van 5,9 liter per 100 km (WLTP). Gedurende korte tijd kan de Mondeo ST-Line X Wagon zelfs volledig elektrisch rijden.

Deze nieuwe Mondeo versie is per direct beschikbaar. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

 

 

HomeFordNieuwsExclusieve Ford Mondeo ST-Line X Wagon met aantrekkelijke prijs