De nieuwe elektrische Ford Mustang Mach-E is nu te bestellen! 12 november 2019

Ford heeft recent de nieuwe elektrische Mustang Mach-E onthuld en hij is nu al te bestellen! De Mustang Mach-E is een SUV met veel Mustang kenmerken. Dus veel vermogen tot wel 465 pk en 830 nm koppel en een sprinttijd tot 100 kilometer per uur in minder dan 5 seconden. De Ford Mustang zet nieuwe grenzen met een officiële WLTP actieradius van 600 kilometer voor de uitvoering met de extended range accu. De Ford Mustang Mach-E zal in 2020 op de markt komen waarbij Nederland vooraan zal staan in de uitleveringen.

DE TECHNIEK
De Ford Mustang Mach-E zal er met twee accupakketten zijn en met achterwielaandrijving of vierwielaandrijving. Standaard is het 75,7 kWh accupakket. Optioneel is de extended range accu van 98,8 kWh. De accu’s liggen laag tussen de assen, zijn watergekoeld voor een zo goed mogelijke prestatie en optimaal beschermd. De accu heel eenvoudig worden opgeladen. Op een gewoon stopcontact wordt 14 kilometer bereik per uur geladen. Met de speciale Ford Connected Wallbox voor thuis loopt dit op tot 62 kilometer bereik per uur. Buiten de eigen woning is er via de FordPass app en de ingebouwde modem toegang tot 125.000 openbare laadpunten in 21 Europese landen. De FordPass verzorgt starten, laden en betalen. Het geavanceerde ingebouwde navigatiestysteem geeft actuele informatie over de laadtoestand, geplande reisafstand en laadopties. Ford stelt voor eind 2020 ook de oplaadmogelijkheid beschikbaar via 400 150 kW laadstations. Daar kan in 10 minuten 93 kilometer bereik worden geladen. Het aantal eigen laadstations zal in de loop van de tijd verder toenemen.

Ford Mustang Mach-E

De Ford Mustang Mach-E is een ruime SUV met veel comfort voor 5 inzittenden. Maar op commando kan de auto zich ontpoppen als een echte Mustang met hoge prestaties, speciale stuurinstellingen etc. Daartoe zijn drie rijmodi beschikbaar. Elke modus geeft de Mustang een eigen karakter. Voor maximale grip onder gladde omstandigheden is de Mustang ook beschikbaar met een nieuw all-wheel druive systeem. Dit systeem verdeeld de krachten optimaal tussen de voor- en achterwielen. De Mustang heeft een maximale bagagecapaciteit van 1.420 liter met de achterbank neergeklapt. Ook is er onder de motorkap nog eens 100 liter beschikbaar.

Ford Mustang Mach-E

HET INTERIEUR
De nieuwe Ford Mustang Mach-E beschikt over de nieuwste generatie van het Ford SYNC communicatie- en infotainmentsysteem. Er is een groot 15,5 inch touchscreen centraal in het dashboard geplaatst. De interface leert de voorkeuren van de gebruiker en wordt door de lucht up-to-date gehouden. Het systeem zorgt voor navigeren, muziek streamen, smartphone verbinding etc. Het systeem kan overweg met Apple CarPlaY, Android Auto en AppLink.

Het interieur van de Ford Mustang Mach-E oogt ruim door het panoramadak en de rustige vormgeving. In het interieur kan worden gekozen voor een premium B&O audiosysteem. Uniek is de mogelijkheid om de deur te ontgrendelen via de smartphone, zonder deze tevoorschijn te halen.

Meer weten over de Ford Mustang Mach-E? Kom dan langs in onze showroom voor een gesprek met één van onze verkopers of stuur een e-mail of bel ons op.

Maasdam
Brielle

HomeFordNieuwsDe nieuwe elektrische Ford Mustang Mach-E is nu te bestellen!