Hier is de volledig elektrische E-Transit Custom 2 februari 2022

Ook voor bedrijfswagens is  volgens Ford de toekomst elektrisch. Na de Ford E-Transit, stelt Ford nu de Ford E-Transit Custom voor. Meer details over de E-Transit Custom worden later dit jaar bekend gemaakt. De productie start in 2023. Zeker is dat deze auto een voorbeeld zal zijn in de 1-tons klasse. De auto is van de grond af aan nieuw opgebouwd, speciaal voor de elektrische aandrijving. Met een bereik tot 380 kilometer en een volledig trekgewicht is er sprake van een volwaardig inzetbare bedrijfswagen, zonder uitstoot en dus ook in de toekomst bruikbaar in de binnensteden met een emissieregeling.

 

Nieuwe Ford E-Transit Custom

EEN VOLWAARDIGE BEDRIJFSWAGEN

De Ford E-Transit Custom beschikt over DC-snelladen en geavanceerde connectiviteit die de productiviteit op een hoger plan brengt. Handig is de optie om de accucapaciteit van de auto ook te gebruiken voor externe aangesloten gereedschappen en verlichting. Dit is handig op plekken waar geen stroomvoorziening beschikbaar is. Een aggregaat is dus niet nodig. Het design van de E-Transit Custom is volledig nieuw en stoer. De auto valt op door de volledige LED-verlichting.

De nieuwe Ford E-Transit Custom is een nieuwe toevoeging aan het Ford PRO programma. Naast bedrijfswagens is dit een uitgebreid platform met onder andere software voor de gebruikers voor laad- service- en financieringsoplossingen die zorgen voor een betere inzetbaarheid van de bedrijfswagen en de verlaging van de bedrijfskosten.

 

Ford E-Transit Custom

 

Wilt u meer weten over de nieuwe Ford E-Transit Custom? Kom dan bij ons langs of neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Neem contact met ons op

 

Ford E-Transit Custom

HomeFordNieuwsHier is de volledig elektrische E-Transit Custom