De nieuwe Ford Ranger Raptor: ultieme prestaties 16 november 2022

De prestatiegerichte versie van de Ford Ranger pick-up is de Ford Ranger Raptor. Hij is ontwikkeld door Ford Performance en levert uitzonderlijke prestaties, maar ook comfort. In eerste instantie zal de Raptor geleverd worden met een 3,0 liter V6 benzinemotor met dubbele turbo. Later volgt een dieselversie.

De benzineversie levert 211 kW (288 pk) en 491 Nm koppel voor bijzondere prestaties op de verharde en onverharde weg. Daarnaast beschikt de Raptor over een aantal bijzondere technieken, zoals het in vier standen instelbare uitlaatgeluid, schokbrekers die in 7 verschillende standen kunnen worden gezet, permanente vierwielaandrijving met tweetraps tussenbak en een sperdifferentieel op de voor- en achteras.

Dankzij alle techniek biedt de Ford Ranger Raptor nog betere prestaties in het terrein, veel comfort voor de berijder en passagiers en veel functionaliteit.

Ford Ranger Raptor

MEER COMFORT EN EEN LUXER INTERIEUR

De Ford Ranger Raptor laat zich makkelijk en veilig door het terrein of over de weg loodsen door de 3 instellingen voor de verharde weg en de 4 instellingen voor off-road gebruik. Iedere instelling zorgt voor een optimale afstemming van de motor, transmissie, ABS, tractie- en stabiliteitscontrole voor sportief gebruik, het rijden op een een gladde ondergrond, goede grip in zand en sneeuw, extra comfort etc. Met Trail Control kan zelfs in terrein tot 32 km/uur op de cruisecontrol worden gereden.

Het interieur is voorzien van sportstoelen met oranje accentkleuren die ook in het instrumentenpaneel te vinden is. Alle digitale techniek is aanwezig zoals een 12.4 inch instrumentenpaneel en een 12.1 inch touchscreen voor Ford SYNC4 met o.a. Apple CarPlay, Android Auto, B&O audio etc.

HET BIJZONDERE EXTERIEUR

In vergelijking met de Ford Ranger heeft de Ford Ranger Raptor uitgebouwde wielkasten en een breed front met prominent de merknaam Ford in de grille. De Raptor beschikt over LED-matrix koplampen, bochtverlichting, niet-verblindend grootlicht, automatische niveauregeling, stoere treeplanken, LED achterlichten etc. Natuurlijk zijn alle praktische zaken van de normale Ford Ranger ook beschikbaar op de Raptor zoals een hoge daklast, diverse bevestigingshaken etc.

Bekijk de Ranger

Ford Ranger Raptor

 

De nieuwe Ford Ranger is er vanaf € 56.250,-

 

Wilt u meer weten over de nieuwe Ford Ranger Raptor? Kom dan bij ons langs of neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Neem contact met ons op

 

Ford Ranger Raptor interirieur

HomeFordNieuwsDe nieuwe Ford Ranger Raptor: ultieme prestaties