De nieuwe Ford Ranger pick-up: stoer en praktisch 13 juli 2022

Niet langer een stoer werkpaard, maar meer een meer een praktische partner voor vrijetijdsactiviteiten. Dat is de nieuwe status van de pick-up. Ford blijft ook in dit segment aan de top met de compleet nieuwe Ford Ranger. Hij is veelzijdiger dan ooit. Eind 2022 beschikbaar voor de Europese markt, maar meer dan de moeite waard om aan u voor te stellen. Zo is de voorkant voorzien van een nieuwe grille en kenmerkende koplampen in “C”-vorm. De koplampen zijn nu ook beschikbaar in een matrix LED uitvoering. De Ford Ranger ziet er stoer en breed uit. Maar biedt ook veel praktisch gemak en een comfortabel interieur. Lees maar mee.

 

De nieuwe Ford Ranger

MEER COMFORT EN EEN LUXER INTERIEUR

De ingenieurs van Ford hebben zich ingespannen om het rijgedrag en het comfort optimaal te maken voor een zo breed mogelijk spectrum van gebruikers. Dit is bereikt door heel veel aanpassingen aan het onderstel en de demping. Voor de Ranger is er keuze uit twee systemen voor vierwielaandrijving zodat aan de wensen van iedere gebruiker kan worden voldaan.

In het interieur is ook zo veel mogelijk gedaan om een comfortabele zit- en werkplek te maken. Er is onder andere het SYNC 4 connectiviteitsysteem met 10,1 of 12 inch touchscreen. Het intrumentenpaneel is volledig digitaal. Voor een optimaal zicht is er een 360 graden camerasysteem. In het interieur zijn volop grote bergruimtes te vinden.

DE MEEST VEELZIJDIGE LAADBAK DIE JE KUNT BEDENKEN

Het lijkt zo eenvoudig om een laadbak te ontwikkelen voor een pick-up. Maar toch wisten de ontwerpers van de nieuwe Ford Ranger er een compleet nieuwe en innovatieve draai aan te geven. Dat alles op basis van duizenden interviews met gebruikers. Een paar van de vernieuwingen.

  • De laadbak van de nieuwe Ford Ranger beschikt over stalen steunen als opstap. Het achterwiel hoeft daardoor niet meer gebruikt te worden om in de bak te klimmen.
  • De laadbak beschikt over speciale verlichting om in het donker ook spullen makkelijk te kunnen vinden en pakken.
  • De laadklep is makkelijker met één hand te gebruiken en bovendien inzetbaar als mobiele werkbank met klemvakken en ingebouwde liniaal.
  • Stroomvoorziening in de laadbak – 12V/400 W gelijkstroom-wisselstroomomvormer.
  • Met de zoneverlichting kan via het aanraakscherm van het infotainmentsysteem worden bepaald welke verlichting moet worden aangezet. Dit kan ook voor de laadbakverlichting, instapverlichting, nummerbordverlichting etc. Zo is een 360 gradenverlichting rond de auto mogelijk.
  • Uitneembare voering van de laadbak die beter grip geeft en comfortabeler is voor de knieën met bovendien functionele scheidingswanden.
  • De grootste laadbak in zijn klasse met 1.200 liter volume en ruimte voor een standaard europallet.
  • Zes vaste bevestigingspunten in de laadbak en een aparte, ingebouwde rails met verende, verstelbare klemmen.
  • Externe bevestigingsrails en stevige beschermkappen van de laadbakrand en achterklep.
  • Standaard bevestigingspunten voor dakdragers of een platform. Het statische draagvermogen van het dak is 350 kg. Rijdend mag er 85 kg op het dak mee.

 

Nieuwe Ford Ranger

 

De nieuwe Ford Ranger is er vanaf € 32.710,-

 

Wilt u meer weten over de nieuwe Ford Ranger? Kom dan bij ons langs of neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Neem contact met ons op

 

Nieuwe Ford Ranger

HomeFordNieuwsDe nieuwe Ford Ranger pick-up: stoer en praktisch