De Ford Mustang Mach-E is nog aantrekkelijker geworden! 16 november 2022

Ford heeft de volledig elektrische Mustang Mach-E op een aantal punten gewijzigd, waardoor hij nog aantrekkelijker wordt voor de veeleisende klant. De Ford Mustang Mach-E weet al veel rijders uit andere merken te lokken door het aantrekkelijke pakket van prestaties, rijplezier, rijbereik en styling. Nog meer rijders zullen nu de Mach-E overwegen door de wijzigingen die zijn doorgevoerd.

Klik HIER voor het eerdere nieuwsbericht over de Mustang Mach-E.

BREDERE INZETBAARHEID
De Ford Mustang Mach-E beschikt nu over een dakbelasting van 75 kilogram. De auto is daardoor geschikt voor het vervoer van een kajak, mountainbike of een stevige dakkoffer. Is de Mustang Mach-E voorzien van een panoramadak dan is de dakbelasting 65 kilogram.

Een belangrijke wijziging is het toegenomen trekgewicht. Voor de Mustang Mach-E met de Extended Range-batterij (netto 88 kWh) bedraagt deze nu 1.500 kg (geremd). Dat is 500 kg meer dan voorheen en geldt voor zowel de achterwielaangedreven versies als de all-wheel drive versies.

Mustang Mach-E

NIEUWE TECHNIEK
Het standaard pakket aan rijhulpsystemen is uitgebreid met twee nieuwe snufjes. Zo is iedere Mach-E voorzien van Intelligent Automated Cruise Control. Deze adaptieve cruise control houdt rekening met meer parameters zoals de herkende verkeersborden en de informatie uit het navigatiesysteem. Zo wordt de ideale kruissnelheid ingesteld en anticipeert de Mustang Mach-E nog beter op bochten, rotondes en afslagen.

Ook nieuw is het Active Park Assist 2.0, de verbeterde versie van het automatisch inparkeren. Met 1 druk op de knop kan de Ford Mustang Mach-E zich automatisch in een parkeervak manoeuvreren dankzij de gegevens die worden verkregen van de 360 graden camera’s in de auto.

Mustang Mach-E

NIEUWE VERSIE
De Premium specificatie was tot op heden alleen verkrijgbaar op de all-wheel drive versies van de Mach-E. Nu is deze extra uitrusting ook mogelijk op de 88 kWh versie met alleen achterwielaandrijving. De auto beschikt dan over 19 inch lichtmetalen velgen, adaptieve LED koplampen, achtvoudig instelbare elektrische voorstoelen, rode remklauwen met zwarte stylingelementen. Verder zijn er twee nieuwe designs voor de velgen en twee nieuwe lakkleuren.

Ga naar de Mustang Mach-E

Meer weten over de Ford Mustang Mach-E? Kom dan langs in onze showroom voor een gesprek met één van onze verkopers of stuur een e-mail of bel ons op.

Maasdam
Brielle

HomeFordNieuwsDe Ford Mustang Mach-E is nog aantrekkelijker geworden!