Bezoek de feestelijke introductie van de nieuwe Ford Puma 13 januari 2020

In het weekeinde van 17 en 18 januari kunt u hem bekijken: de nieuwe Ford Puma. Een sportieve crossover met een aantal bijzondere kenmerken waaronder een ingenieuze en flexibele opberg- en bagageruimte met de grootste capaciteit in zijn klasse. Uiteraard voorzien van de nieuwste technische snufjes en een geavanceerde Ford EcoBoost Hybrid 48-volt aandrijftechniek voor een lager verbruik, betere prestaties en meer rijplezier. De Ford Puma valt, net als de Ford Fiesta, in het B-segment. De Ford Puma is er als Titanium 1.0 EcoBoost Hybrid vanaf € 26.900,-.

KOM LANGS OP 17 EN 18 JANUARI EN BEKIJK DE FORD PUMA IN DETAIL
De Ford Puma kunt u bij ons bekijken tijdens de feestelijke introductie op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari. Op vrijdag staan wij tussen 9:00 en 20:00 uur voor u klaar met een hapje en een drankje en om uitleg te geven. Zaterdag 18 januari zijn wij van 10:00 tot 17:00 uur open. Deze tijdens gelden zowel in Maasdam als in Brielle.

Puma introductie 17 en 18 januari

KENMERKEN VAN DE NIEUWE FORD PUMA
De nieuwe Ford Puma zit boordevol nieuwe en interessante techniek die wij u tijdens het introductieweekend graag laten zien. Daarnaast is de auto ruim en met een prettig hoge zit. Ondanks de sportieve lijn bedraagt de kofferbakinhoud ruim 456 liter en heeft deze slimme opbergoplossingen.

De motor in de nieuwe Ford Puma is bijzonder door de toevoeging van een compacte elektromotor voor meer souplesse en een lager verbruik. In het interieur is alle luxe mogelijk. Een groot panoramadak, stoelbekleding die uitneembaar en wasbaar is, draadloos laden, Ford SYNC3 met audio, navigatie, Apple CarPlay en Android Auto, FordPass Connect-Modem, een B&O Premium Sound Systeem, een digitaal dashboard etc.

Alvast genieten van de nieuwe Ford Puma? Kijk dan op onze productpagina.

MEER INFO
HomeFordNieuwsBezoek de feestelijke introductie van de nieuwe Ford Puma