Blijf mobiel met uw
elektische Ford

Laadpaaloplossingen
VOOR UW FORD

Bij Ford ontwikkelen wij in snel tempo een groot aanbod aan nieuwe elektrische auto’s. Naast onze modellen met een mild hybride aandrijflijn, die niet apart opgeladen hoeven te worden, hebben wij tevens diverse plug-in hybride personen- en bedrijfswagen en volledig elektrische personen en bedrijfswagen. Elektrisch rijden is de toekomst. Heeft u nog geen hybride of elektrische auto, maar overweegt u dit wel? Laat u dan door onze verkoper adviseren. Wij staan voor u klaar.

Als berijder van een plug-in hybride volledige elektrische auto heeft u specifieke mobiliteitsbehoeften. Bij Auto van der Burgh staan wij voor alle Ford rijders klaar, dus ook voor u. Zo bieden wij in samenwerking met Mobilitics diverse oplossingen voor de aanschaf of huur van een laadpaal maar ook voor een laadpas(abonnement). Met een laadpaal bij u thuis of op het werk en het uitgebreide, openbare laadpaalnetwerk, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw reis. Met de laadpas kunt u nagenoeg overal terecht.


LAADPAAL VOOR UW FORD

Auto van der Burgh biedt in samenwerking met Mobilitics diverse soorten laadpalen voor uw Ford aan. Hiermee kunnen wij u voorzien in iedere behoefte. Denk bijvoorbeeld aan een laadpaal op het werk of bij u thuis. Auto van der Burgh en Mobilitics ontzorgen u volledig en helpen u bij het plaatsen van een nieuwe laadpaal. Wilt u liever geen laadpaal kopen? Wij hebben ook de mogelijkheid om laadpalen te huren of leasen bij aanschaf van uw elektrische Ford. 


LAADPAS VOOR UW FORD

Bent u opzoek naar een laadpas voor uw Ford? Auto van der Burgh biedt in samenwerking met Mobilitics de meest geschikte laadpas aan die bij uw behoefte past. Met onze laadpas kunt u uw Ford laden bij meer dan 150.000 laadpunten zowel in Nederland als daarbuiten.Auto van der Burgh & Mobilitics

Bij Auto van der Burgh hebben we een uiteenlopend aanbod aan elektrische auto’s, maar om u volledig te ontzorgen bieden wij nu alles aan wat komt kijken bij elektrisch rijden in samenwerking met Mobilitics. Auto van der Burgh en Mobilitics maken beiden onderdeel uit van Amega Groep en daarom ontvangt u na het voltooien van de configurator ook van hen een persoonlijk aanbod en kunt u bij Mobilitics ook direct een laadpakket afsluiten. Door onze specialiteiten te combineren kunnen wij u een totaaloplossing voor de laadpaalpropositie aanbieden.

Over Mobilitics

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Ons doel is om bedrijven flexibiliteit op het gebied van mobiliteit te bieden zonder dat zij het overzicht verliezen. Dit doen wij door middel van onze Mobiliticspas, de daaraan verbonden software en onze wagenparkbeheer software. Zo bieden wij alle bedrijven een passende oplossing, van ZZP’ers tot aan grote corporate organisaties.


HomeFordLaadpaaloplossingen