Interieurverzorger (m/v)

Een leuke en afwisselende baan op part-time basis (20 uur)

Auto van der Burgh is een familiebedrijf met een lange historie in de Hoeksche Waard en de regio Voorne-Putten. Wij zijn officieel Ford dealer in Maasdam en Brielle. In Maasdam bieden wij universeel onderhoud via James Autoservice. In Brielle vertegenwoordigen wij Mango Mobility voor loophulpmiddelen zoals scootmobielen, rolstoelen en rollators. Onze bedrijf kent een fijne werksfeer en korte lijnen naar het management.


Voor de vestiging Maasdam hebben wij bovenstaande vacature.

DE FUNCTIE

Wij kunnen je inzetten voor het schoonmaken van de kantoren, showroom, werkplaats, autowasserette en kantine. Daarnaast verzorg je het reinigen van de auto’s van de klanten en onze huurauto’s. Tenslotte vragen we je ook om de auto’s van de klanten te halen en te brengen die worden aangeboden voor onderhoud en/of reparatie. De functie is voor 20 uur per week, verdeeld over de werkdagen van maandag tot en met vrijdag, van 08.00 tot 17.00 uur.

JOUW PROFIEL

Je bent voor ons bedrijf een echte steunpilaar. Je bent een visitekaartje van ons bedrijf en laat zowel ons bedrijf als de werknemers en klanten “shinen”. Je bent een flexibele, nette werker. Je zit niet snel om een praatje verlegen en doet net even wat meer om ons bedrijf positief te laten opvallen.

Interesse in deze functie? Schrijf dan een motivatie en stuur deze, samen met je c.v. naar Dirk-Jan van der Burgh, (dirkjan@burgh.nl). Bij hem kun je ook terecht voor vragen via hetzelfde e-mailadres of het telefoonnummer 078-676 1000.

HomeFordInterieurverzorger (m/v)