Langer zekerheid!
Langer garantie

Verlengde garantie
Bescherming op maat!

Ford Protect is de garantieverzekering van Ford. U kunt deze bij Auto van der Burgh afsluiten tot een jaar nadat u een nieuwe Ford heeft gekocht. U beschermt u tegen onvoorziene kosten nadat de Ford Basisgarantie is afgelopen. FordProtect is net als de Ford Basisgarantie overdraagbaar. Bij verkoop kan dit dus leiden tot een hogere restwaarde en een voordeel voor de nieuwe koper!

EEN GARANTIE LANGER DAN TWEE JAAR

BESCHERMING OP MAAT

Bij de aanschaf van een nieuwe Ford bepaalt u zelf de duur van de verlengde garantieverzekering: van drie (2+1) tot vijf jaar (2+3) en van 60.000 tot maximaal 200.000 kilometer.

Als u niet direct bij aankoop van de auto over de verlengde garantieverzekering hebt beslist, dan kunt u FordProtect later alsnog aanschaffen, maar niet later dan 12 maanden na de eerste kentekenregistratie van de Ford. De prijs van FordProtect is afhankelijk van het model, het aantal jaren extra garantie en het maximum aantal kilometers gedurende de garantieperiode. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie. De gegevens van onze vestigingen vindt u aan de onderzijde van deze pagina. 

UITGEBREIDE DEKKING

Bijna alle reparaties gedurende uw verlengde garantieperiode vallen onder de dekking van FordProtect. Het gaat om defecten die het gevolg zijn van materiaal- of fabricagefouten. Door het afsluiten van FordProtect hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte problemen.

Er zijn echter ook uitzonderingen die niet onder FordProtect vallen. Want de verlengde garantie is GEEN onderhoudscontract. Dus het reguliere onderhoud en/of de vervanging van slijtagedelen zoals ruitenwissers, remblokken en banden, vallen niet onder de verlengde garantie van FordProtect.

HomeFordGaranties & pechhulpVerlengde garantie