Altijd 2 jaar zekerheid
Ford Basisgarantie

Ford Basisgarantie
Zorgeloos rijplezier bij Auto van der Burgh

Auto van der Burgh stelt alles in het werk om u met veel plezier in uw nieuwe of gebruikte auto te laten rondrijden. Van de aanschaf tot en met het onderhoud staan wij voor u klaar met advies en een breed pakket aan diensten. Wij zorgen voor de ondersteuning, u geniet van uw auto!

ONZE BASISGARANTIE

GEBRUIKTE AUTO

Of uw auto nieuw of gebruikt is, wij leveren u altijd zekerheid. Zoals de grondige controle van een gebruikte auto voordat wij deze in onze voorraad opnemen. Bij verkoop krijgt u bij nagenoeg iedere gebruikte auto 6 maanden BOVAG-garantie, een nieuwe APK, afleverbeurt, volle tank èn een jaar Ford Assistance. Zo rijdt een gebruikte auto bijna als nieuw en bent u zeker van de kwaliteit van de door u aangeschafte auto. Is er onverhoopt toch een probleem dan kunt u terecht bij één van onze drie vestigingen.

NIEUWE AUTO

Op een nieuwe Ford bedraagt de fabrieksgarantie 2 jaar. Mocht er een probleem zijn dan worden deze verholpen volgens de hoogste Ford normen. Wij bieden u overigens de mogelijkheid om de garantie tegen een aantrekkelijk bedrag te verlengen met FordProtect. U leest er HIER meer over.

Valt uw auto onderweg stil tijdens de garantieperiode dan kunt u terugvallen op Ford Assistance, mits u de onderhoudsbeurt(en) conform de voorwaarden heeft laten uitvoeren. Uw auto wordt ter plaatse gerepareerd. Is de reparatie complexer dan wordt uw auto weggesleept en krijgt u eventueel hulp in de vorm van een vervangende auto, een overnachting, eventueel vervoer naar huis of een andere service.

Op de lak en de carrosserie gelden andere en vaak langere garantietermijnen. Raadpleeg uw garantieboekje voor de details.

De Ford Basisgarantie is overigens gekoppeld aan uw auto en dus overdraagbaar bij verkoop!

Meer weten over Ford Assistance?

HomeFordGaranties & pechhulpFord Basisgarantie