met Ford Assistance
Altijd pechhulp in heel Europa

Ford Assistance
EEN RUSTIG GEVOEL: WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Met Ford Assistance hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens de autorit. Want mocht u ergens in Europa pech hebben, dan kunt u met Ford Assistance een beroep doen op onze uitstekende en uitgebreide pechhulpservice.

FORD ASSISTANCE IEDER JAAR OPNIEUW


Ford geeft u namelijk GRATIS pechhulpservice in heel Europa, geldig tot de eerste voorgeschreven Ford Onderhoudsbeurt na eerste kentekenregistratie van het voertuig. Na iedere voorgeschreven Ford Onderhoudsbeurt wordt de pechhulpservice verlengd.

HOE WERKT FORD ASSISTANCE?

Heeft u een probleem met uw Ford dan neemt u contact met ons op of u belt het algemene servicenummer +31 (0)70-7703777. Dit nummer is dag en nacht, 365 dagen per jaar te bereiken.

Met Ford Assistance helpen wij u altijd op weg. Kunnen wij het probleem niet direct verhelpen dan bieden wij u vervangend vervoer aan of zelfs accommodatie voor een overnachting voor u en uw passagiers. Wij zetten ons altijd in om u weer thuis te krijgen of op de plaats van bestemming.

Voor Ford Assistance is er één heel belangrijke regel. U moet het onderhoud bij ons of een ander Ford dealer conform de gebruikershandleiding hebben laten uitvoeren. Bij iedere onderhoudsbeurt wordt uw pechhulpservice dan verlengd.

HomeFordGaranties & pechhulpFord Assistance