Autotechnicus (m/v)

Kom jij dit mooie team versterken?

Auto van der Burgh is een familiebedrijf met een lange historie in de Hoeksche Waard en de regio Voorne-Putten. In Brielle en Maasdam zijn wij officieel Ford dealer. Daarnaast vertegenwoordigen wij in Brielle het merk Mango Mobility voor alle vormen van loophulpmiddelen zoals scootmobielen, rolstoelen en rollators. Auto van der Burgh kent een fijne werksfeer en korte lijnen naar het management. Er is veel mogelijk om je werkzaamheden vorm te geven en je verder te ontwikkelen.  


Voor zowel de vestiging in Brielle als in Maasdam hebben wij bovenstaande vacature.

DE FUNCTIE

Voor onze vestigingen in Brielle en Maasdam zijn wij op zoek naar een ervaren Autotechnicus. Je beschikt over de kwalificaties voor 1e of 2e Autotechnicus. Een bevoegdheid als APK keurmeester is geen vereiste. Bij ons werk je zowel aan personen- als aan bedrijfsauto’s. Je doet zelfstandig de diagnoses, zorgt dat storingen worden opgelost, voert het onderhoud uit, geeft adviezen en doet reparaties aan de voertuigen. Je bent een echte vakman.

JOUW PROFIEL

Je hebt plezier in het sleutelen aan auto’s. Moderne techniek zie je als een uitdaging en je spant je in om tot goede, kwalitatieve oplossingen te komen. Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken. Je bent bereid om trainingen te volgen om je kennis uit te breiden. Ben jij die enthousiaste werknemer die goed in een team kan werken en die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft? Dan ben jij onze droomkandidaat!

Interesse in deze functie? Schrijf dan een motivatie en stuur deze, samen met je c.v. naar Dirk-Jan van der Burgh, (dirkjan@burgh.nl). Bij hem kun je ook terecht voor vragen via hetzelfde e-mailadres of het telefoonnummer 078-676 1000.

HomeFordAutotechnicus (m/v)