Voor controle van de veiligheid, milieu en registratie
APK

APK

Voor de APK bent u bij Auto van der Burgh aan het juiste adres. Ieder merk is welkom en met 3 vestigingen zijn wij altijd dichtbij. Wel zo handig. U kunt de APK los laten uitvoeren of combineren met een onderhoudsbeurt. In dat geval zijn de kosten van de APK lager. Dat scheelt in de portemonnee!
De APK is een wettelijk verplichte keuring. Het niet laten uitvoeren van de APK levert uiteindelijk automatisch een bekeuring op. Kom dus altijd langs voor de APK! Hoe vaak uw auto gekeurd moet worden hangt af van de leeftijd, het soort brandstof en de datum van 1e aanschaf van de auto. Onze keurmeester beoordeelt uw auto op de verkeersveiligheid, milieu en registratie. Het geeft een beeld van de staat van uw auto op het keuringsmoment. Het kan natuurlijk altijd zijn dat er na de keuring een probleem ontstaat. Blijf dus allert of kom gewoon langs. In combinatie met onderhoud verkleint u de kans op problemen.

 


WAT WORDT ER GECONTROLEERD?


Tijdens de APK wordt er gekeken naar de remmen, wielophanging, banden, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast wordt de uitstoot gemeten en een controle uitgevoerd van de kilometerstand, gebruikte brandstof, registatie en het chassisnummer.

DE KOSTEN VAN DE APK


 
EEN LOSSE APK

U kunt er voor kiezen om alleen de APK te laten uitvoeren. Bij ons betaalt u dan € 39,- all-in voor zowel een personen- als voor een bedrijfswagen.

IN COMBINATIE MET ONDERHOUD

U kunt ook kiezen voor een APK in combinatie met een onderhoudsbeurt. Dit kan een uitgebreide beurt zijn of bijvoorbeeld Ford Motorcraft Service. U betaalt in dat geval € 29,- voor de APK.

AFSPRAAK MAKEN
APK wetgeving Met ingang van 1 januari 2024 zijn wij wettelijk verplicht het daadwerkelijke brandstofverbruik van personenauto’s en lichte bedrijfswagens die op of na 1 januari 2021 zijn geregistreerd, te meten en door te geven aan de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u ermee in dat wij, conform de geldende wet- en regelgeving, het daadwerkelijke brandstofverbruik van uw voertuig meten en de bijbehorende gegevens doorsturen naar de RDW.
HomeFordAPK