Van
€ 44.450,-
Nu voor
€ 37.750,-
Private lease
€ 555,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Ford Kuga

Prachtig ontworpen, opmerkelijk efficiënt en meer dan capabel. Nu Ford Options Voordeel!

 

Kies voor de Ford Kuga. Private lease vanaf € 555,- (60 maanden, 10.000 km/jaar) en dezelfde uitvoering met Ford Options vanaf € 269,- dankzij de actierente van 0,99% op voorraad modellen (anders 2,9%)

Rijden in een zuinige en ruime Ford Kuga die voorzien is van alle moderne comfort en veiligheidsvoorzieningen? Dat kan met de Ford Kuga Plug-in hybride. Tot 50 km elektrisch rijden met een gemiddeld verbruik van 1,2 l/100 km (CO2-uitstoot 29 g/km). Voorzien van 2.5 viercilinder benzinemotor die werkt volgens het zuinige Atkinson principe in combinatie met een 14,4 kWh lithium-ion-accupakket. Het gecombineerde vermogen komt daarmee uit op 225 pk! De plug-in hybride is altijd voorzien van een automaat.

De Ford Kuga is als plug-in hybride leverbaar als luxe Titanium automaat vanaf €38.045,-, als mooie Graphite Tech Edition vanaf € 44.245,- en als ultra luxe en sportieve ST-Line X voor € 45.145,-. Deze laatste versie heeft onder andere B&O audio, 10-weg verstelbare bestuurdersstoel, handsfree bedienbare achterklep, LED koplampen etc.

Neem contact met ons op

Ford Kuga Options aanbieding!

Volop innovatie en veiligheid

De nieuwe Ford Kuga is uitgerust met een ongekend groot aantal nieuwe assistentiesystemen zoals Stop&Go, Speed Sign Recognition, Lane-centring Aid, Active Park Assist, adaptieve bochtverlichting, head-up display etc. Het zorgt er voor dat de Ford Kuga in grote mate bijdraagt aan veilig rijden door te waarschuwen voor een te hoge snelheid, af te remmen voor obstakels, automatisch in te parkeren, de lichten aan te passen aan de omgeving en de weg en de auto actief in de rijbaan te houden. Het zorgt voor een veilig en ontspannen rit.

De nieuwste connectiviteit


Ook op het gebied van connectiviteit zet de nieuwe Kuga grote stappen. Zo is er een modemfunctie om te communiceren met de buitenwereld, beschikt de auto over inductieladen voor uw smartphone, is er een digitaal dashboard, SYNC3 infotainment en optioneel het 575 watt sterke B&O audiosysteem.

Standaard voorzien van o.a.

  • Automaat
  • SYNC3 infotainment met navigatie
  • Rijbaanassistent
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Draadloze smartphonelader
  • Airconditioning
  • Cruise control
Van
€ 44.450,-
Nu voor
€ 37.750,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 555,- p/mnd
Let op! Geld lenen kost geld.
Ford Options: 2,9% actierente
Titanium 2.5 PHEV e-CVT

Ford Options werkt heel eenvoudig. Bij aankoop van jouw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde restwaarde los je tijdens de looptijd niet af. Je betaalt alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. Bovendien kan je jouw Ford Options contract altijd tussentijds geheel of gedeeltelijk inlossen tegen lage kosten.
Met Ford Options los je dus alleen af wat je 'verbruikt'. En met een eventuele aanbetaling en het kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar) beïnvloedt je zelf jouw maandbedrag. Dat maakt Options zo voordelig.

Rekenvoorbeeld Ford Options

Contante prijs: € 42.705,-. Aanbetaling: € 12.790,-. Totaal kredietbedrag: € 29.915,-. Vaste debet rentevoet: 2,9%. Jaarlijks kostenpercentage: 2,9%. Duur overeenkomst: 36 mnd. Termijnbedrag per maand: € 359,-. Slottermijn: € 19.115,-. Totaal te betalen bedrag: € 32.039,-.

Auto van der Burgh treedt op als verbonden bemiddelaar en bemiddelt daarmee uitsluitend voor Ford Credit Nederland B.V. De Europese standaardinformatie is verkrijgbaar via Ford Credit Nederland B.V. en wordt voorafgaand aan de totstandkoming van de overeenkomst verstrekt.

HomeFordActiesFord Kuga