Nu te bestellen bij ons en spoedig leverbaar. Dus als eerste kunnen rijden!
Nieuwe Ford Kuga PHEV

Ford Kuga

De nieuwe Ford Kuga Plug-in Hybride is nu bij ons te bestellen.

Rijden in een zuinige en ruime Ford Kuga die voorzien is van alle moderne comfort en veiligheidsvoorzieningen? Dat kan met de Ford Kuga Plug-in hybride. Tot 50 km elektrisch rijden met een gemiddeld verbruik van 1,2 l/100 km (CO2-uitstoot 29 g/km). Voorzien van 2.5 viercilinder benzinemotor die werkt volgens het zuinige Atkinson principe in combinatie met een 14,4 kWh lithium-ion-accupakket. Het gecombineerde vermogen komt daarmee uit op 225 pk! De plug-in hybride is altijd voorzien van een automaat.

De Ford Kuga is als plug-in hybride binnenkort leverbaar als Trend vanaf € 36.175,-, als luxe Titanium vanaf € 38.595,- en als sportieve ST-Line vanaf € 39.675,-.

De Ford Kuga zal in een latere fase ook beschikbaar komen met een 1.5 EcoBoost motor.

Volop innovatie en veiligheid

De nieuwe Ford Kuga is uitgerust met een ongekend groot aantal nieuwe assistentiesystemen zoals Stop&Go, Speed Sign Recognition, Lane-centring Aid, Active Park Assist, adaptieve bochtverlichting, head-up display etc. Het zorgt er voor dat de Ford Kuga in grote mate bijdraagt aan veilig rijden door te waarschuwen voor een te hoge snelheid, af te remmen voor obstakels, automatisch in te parkeren, de lichten aan te passen aan de omgeving en de weg en de auto actief in de rijbaan te houden. Het zorgt voor een veilig en ontspannen rit.

De nieuwste connectiviteit


Ook op het gebied van connectiviteit zet de nieuwe Kuga grote stappen. Zo is er een modemfunctie om te communiceren met de buitenwereld, beschikt de auto over inductieladen voor uw smartphone, is er een digitaal dashboard, SYNC3 infotainment en optioneel het 575 watt sterke B&O audiosysteem.

Standaard voorzien van o.a.

  • Automaat
  • SYNC3 infotainment met navigatie
  • Rijbaanassistent
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Draadloze smartphonelader
  • Airconditioning
  • Cruise control
Nu voor
€ 36.175,-
Gratis offerte
HomeFordActiesFord Kuga