Nieuwe Ford Explorer

Volledig elektrisch. Alles wat u nodig heeft én meer. De nieuwe Ford Explorer is nu bestelbaar! Al vanaf €41.450

 

De langverwachte nieuwe, volledig elektrische Ford Explorer is vanaf nu bestelbaar! Deze volledig elektrische Explorer biedt u meer dan u nodig heeft. Naar verwachting mogen wij midden zomer de nieuwe Explorer verwelkomen in onze showrooms.

ONTDEK DE NIEUWE FORD EXPLORER

Ervaar het ultieme gevoel van elektrisch rijden met de volledig elektrische Ford Explorer. Maak u klaar voor avontuurlijke rit dankzij de krachtige technologie en het tal van innovatieve functionaliteiten. In combinatie met het elegante uiterlijk levert deze SUV topprestaties op alle fronten.

De Ford Explorer is standaard uitgerust met een veelzijdig interieur en vele slimme functies om uw ritten zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken. Ontdek de nieuwe Ford Explorer bij Van der Burgh! Neem alvast vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over dit nieuwe model.  Onze deskundige verkoopadviseurs vertellen u graag meer over deze nieuwe Ford Explorer.

DE NIEUWSTE TECHNOLOGIE

De nieuwe Ford Explorer is rijk uitgerust met een reeks geavanceerde rijhulpfuncties, waaronder Adaptive Cruise Control, adaptieve matrix-ledkoplampen en een 360°-camera. Het rijhulptechnologiepakket bevat 12 ultrasone sensoren, vijf camera’s en drie radarsensoren, allemaal met één missie: u veilig op de weg houden.

EV-reisplanner

Blijf op de hoogte met de ingebouwde EV-ritplanner, met live verkeersupdates, routes in de cloud en live oplaadbeschikbaarheid.

Selecteerbare rijmodi

Kies voor verschillende wegomstandigheden uit vijf rijmodi – Normal, ECO, Sport, Persoonlijk of Tractie (alleen AWD).

Draadloos opladen van je telefoon

Bevrijd uzelf van kabels met een draadloos oplaadstation voor uw smartphone in de middenconsole.

Actieve parkeerhulp

Dankzij de actieve parkeerhulp in de nieuwe Ford Explorer detecteerd het voertuig automatisch beschikbare parkeerplaatsen en parkeert zichzelf met één druk op de knop! Daarnaast beschikt de Explorer over een 360-graden camera aan de voor-, zij- en achterkant van de auto. Een realtime beeld om het gebied rondom de auto in kaart te brengen en schade of ongevallen te voorkomen.

Laat onze verkoopadviseurs u meer vertellen over de talrijke functionaliteiten van de nieuwe Ford Explorer. t

 


Ford Explorer – updates

Schrijf u in voor updates over de nieuwe, volledig elektrische Ford Explorer. Naar verwachting midden zomer in onze showrooms bij Van der Burgh. Na inschrijving houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de nieuwe Explorer.
HomeFordActiesNieuwe Ford Explorer