Tot €2.000 korting + € 250 onderhoud. Financial Lease tegen 0% of lease v.a. €269 p/mnd!
Transit Courier
Ambiente 1.0
€ 10.925,-
Nu voor
€ 10.425,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Ford Transit Courier

Ontdek de mogelijkheden van de Ford Transit Courier

 

De wendbare Transit Courier is de meest compacte uit de Transit-reeks, maar beschikt over hetzelfde befaamde gebruiksgemak zoals we dat kennen uit de grotere voertuigen. De laadruimte van 2,3 m³ zorgt er bijvoorbeeld voor dat je meer kunt opbergen dan in andere bestelwagens van dezelfde klasse.

De Courier is bovendien uitgerust met geavanceerde technologieën. Zo zijn er systemen om ervoor te zorgen dat je handsfree verbonden blijft en je snelheid kunt controleren. De motoren zorgen ervoor dat je zuiniger rijdt dan ooit.

Tot eind september 2020 heeft u heel veel voordeel op een Ford Transit Courier. U krijgt minimaal € 500,- voordeel op een Ambiente uitvoering. Het voordeel loopt op tot maar liefst € 1.500,- voor de Transit Courier Limited. Kiest u een Ford Transit Courier uit voorraad dan krijgt u nog een extra voordeel. Uw maximale voordeel is dan € 2.000,-!

Lease de Ford Transit Courier zakelijk al vanaf € 269,- per maand of financier tot 30 september 2020 tijdelijk tegen 0% rente! Tijdelijk krijgt u ook nog een cheque voor onderhoud t.w.v. € 250,-.

UITVOERINGEN

De Ford Transit Courier is er in één lengte en hoogte, Voor de aandrijving kunt u kiezen uit een 1.0 EcoBoost benzinemotor met 100 pk of een 1.5 Duratorq dieselmotor met naar keuze 75 of 100 pk.

Er zijn diverse luxe-uitvoeringen en aantrekkelijk geprijsde opties en pakketten.

Standaard voorzien van o.a.

  • 6 sjorogen in de zijwanden
  • Bestuurdersairbag
  • Centrale vergrendeling met afstandsbediening
  • Heel kunststof laadschot
  • Radio/USB/MP3/Bluetooth
  • Hill Start Assist/Load Adaptive Control
  • Middenconsole met 2 bekerhouders
  • Start/stopsysteem
Ambiente 1.0
€ 10.925,-
Nu voor
€ 10.425,-
Gratis offerte
HomeFordActiesFord Transit Courier